آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۳۳۹

اردیبهشت ۹۵؛ افتتاح فاز ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه فازهای ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی ۹۵درصد پیشرفت دارد، گفت: مسئولانش قول داده‌اند تا پایان سال یا یکی دو ماه ابتدای سال آینده راه‌اندازی شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا نعمت‌زاده گفت: امروز ابتدا از فازهای ۱۷ و ۱۸ میدان گازی پارس جنوبی بازدید کردیم، چون یکی از اعضای کنسرسیوم مجری این دو فاز شرکت گسترش و نوسازی صنایع ایران است. این فازها ۹۵ درصد پیشرفت دارد و مسئولانش قول داده‌اند تا پایان سال یا یکی دو ماه ابتدای سال آینده راه اندازی شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در دو سال اخیر بعد از رکود و تورم چندساله کارهای خوبی صورت گرفته و امیدواریم که فازهای پارس جنوبی هرچه سریع‌تر تکمیل شوند. البته انتظار داریم با رفع تحریم‌ها کارها سرعت بیشتری بگیرد چرا که الآن برای تأمین برخی تجهیزات مشکلاتی وجود دارد.

 

نعمت‌زاده تولید محصولات پتروشیمی را یکی از راه‌های جلوگیری از خام‌فروشی را عنوان کرد و گفت: برخی می‌گویند که محصولات پتروشیمی خودشان مواد خام هستند اما این تفکر اشتباه است. پتروشیمی‌ها از گاز و مایعات گازی محصولات باارزش تولید می‌کنند که البته ارزش آنها نسبی است و می‌توان با ایجاد صنایع پایین‌دستی ارزش افزوده محصولات را افزایش داد.

 

وی گسترش صنایع پایین‌دستی را اولویت مهم وزارتخانه‌اش اعلام کرد و افزود: تلاش برای توسعه صنایع پایین‌دستی به‌منظور تولید محصولات جدید از محصولات پتروشیمی از اولویت‌های امسال و سال آینده ماست.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بازدید خود از مجتمع‌های پتروشیمی گفت: پتروشیمی دماوند در زمینه تأمین سرویس‌های جانبی گامهای مؤثری برداشته و به نظر می‌رسد که پتروشیمی‌های منطقه مشکلی از نظر خدمات جانبی نداشته باشند.

 

وی با بیان اینکه برخی مجتمع‌های پتروشیمی در زمینه مالکیت مشکلاتی دارند، تصریح کرد: بخشی از مجتمع‌ها نمی‌دانند که خصوصی می‌شوند یا نمی‌شوند و یا چطور می‌خواهند خصوصی شوند که همین موضوع باعث شده کار به تعویق بیفتد و امیدواریم که سازمان خصوصی سازی کمک کند وما هم قول داده‌ایم که پیگیری کنیم.

 

نعمت‌زاده درباره برنامه‌های این وزارتخانه برای خروج از رکود مطرح شده، این برنامه‌ها را افزایش تولید و تحرک در بخش تقاضا عنوان کرد و گفت: آنچه در این زمینه مشکل‌ساز است کمبود نقدینگی است چه در بخش تولید و چه در بخش خرید و تقاضا، که انتظار داریم دستگاه‌های اقتصادی و نظام بانکی برای حل این مشکل به کمک بیایند.

 

وی ادامه داد: می‌دانیم که توانایی بانک‌ها زیاد نیست و امیدواریم پس از رفع تحریم‌ها بتوانیم منابعی را از خارج از کشور چه به‌صورت سرمایه گذاری و چه به‌صورت تسهیلات به کار گیریم و سال آینده شاهد رونق اقتصاد باشیم.

 

در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار است ۲۵ مجتمع پتروشیمی فعالیت داشته باشند که تاکنون ۱۲ مجتمع پتروشیمی به بهره برداری رسیده‌اند و ۲۰هزار نفر در این مجتمع‌ها مشغول به کار هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار