دشمن‌شناسی و استکبارستیزی مهم‌ترین وظیفه یک دانشجو است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۶۵۱۲
فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند:

دشمن‌شناسی و استکبارستیزی مهم‌ترین وظیفه یک دانشجو است

فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند با بیان اینکه دانشجو باید فردی بصیر و آگاه به مسائل سیاسی و اجتماعی جامعه و حتی بین‌الملل باشد، گفت: دشمن‌شناسی و استکبارستیزی مهمترین وظیفه یک دانشجو است.

طیبه سرباز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، ضمن گرامیداشت روز 13 آبان گفت: 13 آبان مختص دانش آموزان یا دانشجویان نیست؛ بلکه این روز به همه اقشار تعلق داشته و شایسته است که همه افراد در ویژه برنامه های این روز، حضور موثر داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه 13 آبان روز استکبارستیزی و اعلام انزجار از استکبار جهانی است، افزود: یکی از مولفه‌هایی که حضرت امام خمینی (ره) در طول مبارزه و خصوصا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شکل گیری نظام اسلامی در ایران و در ادامه مقام معظم رهبری بر روی آن تاکید داشته‌اند، تبیین ابعاد و شاخصه‌های استکبارستیزی می‌باشد؛ زیرا که نظام استکبار جهانی خصوصا آمریکا بطور کامل و تمام قد در برابر قیام اسلامی ملت ایران قرار گرفت و انقلاب اسلامی ایران را بزرگ‌ترین تهدید قلمداد کرد و امروز نیز در حال توطئه چینی برای برچیدن کشورهای مسلمان است.

 

فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند با بیان اینکه دانشجو باید فردی بصیر و آگاه به مسائل سیاسی و اجتماعی جامعه و حتی بین الملل باشد، گفت: دشمن شناسی و استکبارستیزی مهم ترین وظیفه یک دانشجو است.

 

سرباز ادامه داد: ممکن است عده‌ای در خصوص اتفاق 13 آبان پشیمان شده باشند؛ همانطور که نسبت به جنگ و اصل انقلاب اسلامی پشیمان شده‌اند و در جاهای مختلف نیز سنگ‌اندازی می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: سخنان این افراد برای ما ملاک نیست؛ بلکه ما دنبال اهداف انقلاب اسلامی که استکبارستیزی و استقلال است حرکت می‌کنیم تا روی پای خود بایستیم.

 

این دانشجوی فعال در پایان از «وحدت» به عنوان مهمترین نیاز روز جامعه یاد کرد و گفت: تمام پیروزی هایی که ملت ایران تا کنون به دست آورده اند به لحاظ مساله وحدت بوده است و وحدتی مدنظر ما است که بر حول محور رهبری استوار باشد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار