به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو سرلشگر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران در همایشی که عصر امروز ( دوشنبه 11 آبان ماه) در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول 36 اخیر اظهار داشت: امروز امنیت پایدار در نظام جمهوری اسلامی تا حدی است که دشمنان ما نیز صراحتاً به آن اشاره میکنند.
سرلشگر جعفری امنیت حاکم بر کشور را بزرگترین نعمت برای انقلاب دانست و تصریح کرد: اقتدار ملی دستاورد دیگر نظام است و عزت اسلامی و نفوذ و معنوی انقلاب در جهان و منطقه از جمله بزرگترین دستاوردهای مادی و معنوی انقلاب اسلامی ایران محسوب میشود که مقام معظم رهبری بارها به این موارد اشاره کردهاند.
وی با اشاره به این که اعتقاد ما این است که تمام اقتدار ایران به خاطر ایستادگی بر اصول انقلاب اسلامی است ادامه داد: در حقیقت هدفی که دشمن در این مسیر دنبال میکند سلب این نعمات از نظام است.
*** دشمن با ترفندهای مختلف به دنبال آن است که ما از شعارهای انقلاب دست برداریم
وی با گریزی به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اقتدار کشور تصریح کرد: تمام استراتژی انقلاب اسلامی در بیانات معظم له و آیات کلام الله مجید نهفته است و آن چه که دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب با ترفندها، ابزارها و سیاستهای متفاوت به دنبال آن بودهاند در حقیقت یک هدف ثابت را دنبال میکند و آن دست برداشتن از شعارهای انقلابی است.
وی ادامه داد: از دشمن انتظاری جز این نیست اما از آنهایی که ادعایی انقلابی بودن میکنند این توقع نمی رود عدهای در کشور ایستادگی را قبول ندارند این در حالی است که ما در هر دهه از انقلاب اسلامی یک فتنه بزرگ باهدف از بین بردن انقلاب داشتیم.
**** پس از پیروزی انقلاب اسلامی کشور با 4 فتنه مهم روبرو شد
وی در ادامه این نشست اولین فتنه بزرگ پس از پیروزی انقلاب اسلامی را تحمیل 8 سال جنگ به ت ایران دانست و ادامه داد: در جنگ تحمیلی هدف دشمن مشخص بود و آن هدف چیزی جز انحراف انقلاب اسلامی نبود اما پایداری مردم در حفظ انقلاب نتیجه معکوس به آنها داد و ما در 8 سال دفاع مقدس به جای آن که از آرمانهای انقلاب منحرف شویم انقلاب اسلامی را به جهان صادر کردیم.
وی از فتنه دوم با عنوان فتنه فرهنگی، سیاسی و امنیتی یاد کرد و ادامه داد:در فتنه اول ( جنگ تحمیلی) از داخل کسی به فتنه طلبان و جنگطلبان کمک نمیکرد اما فتنههای بعدی پیچیدهتر شد ما در دهه دوم انقلاب با این تفکر مواجه شدیم که انقلاب تا کجا باید ادامه یابد؟ آقا جوابهای قاطعی به این شبهات دادند ایشان تاکید میکردند که ما از انقلاب اسلامی به دنبال حیات طیبه هستیم و یکی از خصوصیات حیات طیبه را ایمان به الله و کفر به طاغوت معرفی میکردند.
وی با تاکید بر این که ما هر اقدامی که در انقلاب انجام میدهیم باید متکی به ایدئولوژی انقلاب باشد یادآور شد: فتنه رخ داده در دهه دوم انقلاب به دنبال ایدئولوژی زدایی از انقلاب بود در دهه دوم شاهد تکرار شعارهایی از قبیل توقف جمهوری اسلامی بودیم و این در حالی بود که در سال 78 مسائل امنیتی در کوی دانشگاه تهران رخ داد و آمریکا صراحتاً عنوان کرد که در فتنه 78 و مسائل امنیتی رخ داده در آن سال نقش پشتیبانی داشته است.
فرمانده کل سپاه پاسداران به خروج موفق مردم ایران از فتنه یاد شده اشاره کرد و گفت: پس از این وقایع مردمگرایشی به اصول و ارزشهای انقلاب پیدا کردند و این در حالی بود که 10 سال بعد در سال 88 فتنه دیگری در کشور ایجاد شد که این فتنه برای مخالفت با راه راستین انقلاب صورت گرفت ولی شکل آن تغییر کرد و با بهانههایی از قبیل انقلاب رنگی و تقلب در انتخابات پیش رفت.
**** فتنه 88 به مراتب خطرناک تر از جنگ تحمیلی بود
سرلشگر جعفری سخنان خود را با تاکید بر این جمله محوری ادامه داد: که فتنه 88 به مراتب برای انقلاب خطرناک تر از جنگ تحمیلی بود چون جنگ 8 ساله امنیت کشور را هدف قرار داده بود اما هدف فتنه مسیر و اهداف انقلاب و تضعیف نقش ولایتفقیه در این راستا بود که البته مردم پربصیرت کشور با حماسهای که در 9 دی آفریدند از فتنه 88 نیز سربلند خارج شدند.
وی با اشاره به فتنه چهارم که در دهه چهارم انقلاب اتفاق افتاده است تصریح کرد: فتنه چهارم به بهانه هستهای شدن بود، موضوع تحریم و فشار اقتصادی به بهانه هستهای در متن موضوعات کشور قرار گرفت و دشمن عنوان کرد ما با فشارهای اقتصادی به ایران این کشور را پای میز مذاکره نشاندیم این در حالی بود که خود حضرت آقا صراحتاً مذاکره با نرمش قهرمانانه اتفاق بیفتد.
فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: مقام معظم رهبری مرتباً تکرار میکنند که مذاکره ما با آمریکا سرتاسر ضرر است اما اجازه مذاکره با آمریکا فقط در مورد هستهای صادر نمودند این در حالی بود که در موضوع هستهای رهبری باهدف کاهش فشار اقتصادی از دوش مردم اجازه مذاکره مستقیم به آمریکا را دادند.
*** برای نفوذ پس از برجام چه باید کرد
سرلشگر جعفری با اشاره به این که بحث سخت برجام بالأخره به پایان و یک جمعبندی رسید ادامه داد: اما آن چه که اهمیت دارد سخنان مقام معظم رهبری در این خصوص بود که فرمودند نیروهای انقلابی به فکر اتفاقات پس از برجام باشند این بدان معنی است که برای نفوذ پس از برجام چه باید کرد.
وی با بیان این که آمریکا به پیامدهای پس از برجام چشم امید بسته است تصریح کرد: فتنه چهارم که به بهانه هستهای بود به معنی فتنه نفوذ است توافق ما را در فضای جدیدی قرار میدهد و این فضا شرایطی دارد که بستر را برای نفوذ دشمن باز میکند و چیزی مقام معظم رهبری مرتباً در خصوص آن هشدار میدهند خطرات پس از برجام است و هدف این فتنه نیز نفوذ و به انحراف کشاندن مسیر انقلاب است.
فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به این که در مواضع مختلف پس از پیروزی انقلاب برخی مسئولین گرایش به غرب داشتند ادامه داد: یکی از شرایط این است که پس از توافق فضای مذاکره با دشمن در موضوعات دیگر ایجاد میشود که رهبری از آن تحت عنوان نفوذ دشمن یاد میکنند.
سرلشگر جعفری با بیان این که مقام معظم رهبری نفوذ سیاسی و فرهنگی را به شدت خطرناک میدانند تصریح کرد: ایشان عنوان میکنند مذاکره با آمریکا معادل نفوذ است و آمریکاییها در مذاکرات هستهای به دنبال نفوذ بودند اما دائماً مراقبت شد.
وی با بیان این که رهبری عنوان کردند عدهای در حریان مذاکره سهلانگاری میکنند افزود: عمق این نفوذ متأسفانه هنوز درک نشده است و اگر بخواهیم با دقت عمق بیشتر به این موضوع توجه شود باید جلوی برخی اقدامات گرفته شود.
سرلشگر جعفری گفت: بنظر میرسد فتنهای که از پس از برجام شروع خواهد شد، طولانی باشد و ممکن است چند سال طول بکشد.
**** دانشجویان برای احصای مصداقهای نفوذ اهتمام ورزند
وی در ادامه این نشست با مخاطب قرار دادن قشر دانشجو تصریح کرد: از قشر دانشجو انتظار می رود برای احصای مصداقهای نفوذ یا افشاگری در این خصوص و پیچیدگیهایی که در این مسیر وجود دارد اهتمام لازم را به خرج دهند چون موضوع توجیه سازی، باز کردن و اغنا کردن این مسئله موضوع مهمی است که باید دنبال شود.
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان این که این اقدام، اقدام سادهای نیست اضافه کرد: شبیخون فرهنگی و جنگ نرم فرهنگی و سیاسی ابزار و روشهای خاص خود را دارد و باید در این عرصه اقدامات جدی در میان قشر خاص و نخبه یعنی دانشجویان بسیجی برای مقابله با نفوذ که بررسی و مطالعه دقیق میطلبد.
سرلشگر جعفری سخنان خود را با این توصیه کلیدی پایان داد که راههای جنگ ملی و اساسی که جنگ نرم با دشمنان خارجی و مخالفین داخلی انقلاب است باید به درستی صورت پذیرد تا از فتنه چهارم انقلاب نیز به سلامت عبور کنیم.
در پایان این نشست سرلشگر جعفری به سؤالات دانشجویان پاسخ داد وی در خصوص موضع سپاه پاسداران در قبال مسائل منطقه از جمله سوریه و یمن گفت: موضع سپاه همان موضع مقام معظم رهبری است وهمان طور که معظم له فرمودند جمهوری اسلامی با دخالت بیگانگان در ساختار حکومت سوریه مخالف است و اعتقاد دارد باید سرنوشت این کشور به دست خود مردم سوری تبار زده شود این در حالی است که آمریکا و کشورهای منطقه به دنبال حذف اسد هستند و متأسفانه برخی مسئولین در داخل نیز با آنها هماهنگ میشوند که حالا اگر به جای بشار اسد فرد دیگری باشد چه اتفاقی میافتد؟ من سؤالی مشابه از آنها میپرسم اگر در جمهوری اسلامی خدای نکرده رهبری نبود چه کسی مقابل آمریکا میایستاد این در حالی است که اسد تنها کسی است که به موضوع مقاومت اعتقاد دارد.
وی اضافه کرد: روسیه نیز فعلاً کمک نظامی میکند اما به لحاظ سیاسی تا چه حد موافق مواضع جمهوری اسلامی عمل کند اما موضع ایران در قبال سوریه برگزاری انتخابات و خواست مردم این کشور است و ما معتقدیم ماندن سوریه در جبهه مقاومت اسلامی وابستگی تام به مقاومت اسد دارد. وی با تمام وجود معتقد به جبهه مقاومت و ایستادگی در برابر استکبار و غرب است و و بعد از او کسی را در آنجا سراغ نداریم.
وی همچنین در خصوص کمکهای مستشاری ایران به یمن گفت: در خصوص یمن هر کاری که از دستمان بربیاید انجام میدهیم سوریه عقبه حزب الله بود اما یمن چنین موقعیتی ندارد و جای یک کشور به عنوان عقبه در همسایگی یمن خالی است از این رو کمکهای ما با محدودیت به این کشور مواجه است.
فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که تدابیر جمهوری اسلامی در برابر ادبیات تهدیدآمیز آمریکا چیست گفت: درسی که دوران دفاع مقدس به دشمنان انقلاب داد این بود که ایران کشوری نیست که بتوان به آن تجاوز کرد و بعد کنار کشید آمریکا به خوبی میداند که کشور ما کشور تجاوز پذیری نیست ایالاتمتحده حتی نتواست در عراق بمانند و آنها به خوبی بر این نکته واقع هستند که وقتی در عراق قادر به ماندگار شدن نبودند چطور میتواند به فکر تجاوز به ایران بیفتند که از قدرت پاسخگوی بالایی بهرهمند است.
سرلشگر جعفری ادامه داد: آمریکا پس از آن که فهمید با کشورهایی که با مقاومت اسلامی شکل گرفتهاند مقابله نظامی محال است تصمیم گرفت از موارد داخلی مثل وهابیت و داعش استفاده کند و نکته اساسی د راین روند آن است که اگر گروهکهای تروریستی مثل داعش و یا مبارزه در سوریه نبود نیروهای مردمی متحد در سوریه و عراق آموزش نمیدیدند و اتفاق دیگر در این خصوص تشکیل امت واحده اسلامی بین مردم سوریه، عراق و ایران است وقتی مردم سوریه و عراق دیدند که ایران تنها حامی آنها در حملات صورت گرفته است دلهای مردم این کشورها با یکدیگر یکی شد و ان شا الله این آمادگی مردمی زمینهساز ظهور خواهد بود.
** جمهوری اسلامی در خصوص توسعه توان موشکی هیچ نگرانی ندارد
وی در خصوص این که آیا پس از برجام جمهوری اسلامی در حمایت از مقاومت در منطقه دست بسته خواهد شد گفت: به هیچوجه این موضوع صحت ندارد و یکی از مواردی که در این قطعنامه بیان شده این است که جمهوری اسلامی هیچ نوع محدودیتی را نخواهد پذیرفت پس از این توافقنامه جلسات و گفتگوهایی با مقام معظم رهبری در این خصوص انجام شد و در این راستا ما هیچ نوع نگرانی در خصوص توسعه و توان موشکی نداریم و تنها یک ممنوعیت وجود دارد و آن استفاده از موشکهای هستهای است که جمهوری اسلامی از ابتدا نیز به دنبال سلاح هستهای نبوده است.