کد خبر:۴۵۷۵۸۸
اسماعیلی در دومین همایش مشترک پدافند جامع عامل و غیرعامل؛

تلفیق صحیح عامل و غیرعامل تغییر موازنه هزینه- فایده برای دشمن است

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء گفت: تلفیق صحیح عامل و غیرعامل تغییر موازنه هزینه فایده برای دشمن است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزای دانشجو، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء در دومین همایش مشترک پدافند جامع عامل و غیرعامل، ضمن گرامیداشت 13 آبان‌ماه و هفته پدافند غیرعامل اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مشاهدات عینی شامل مطالعات و تحولات سیاسی و تکانه‌های اقتصادی است تا از این طریق بتوانند جامعه را به فروپاشی بکشانند.

 

وی در ادامه افزود: یکی دیگر از مشاهدات عینی جنگ‌های نیابتی است، البته موضوعی نیست که در یکی دو سال گذشته ایجاد شده باشد، زیرا جنگ‌های صلیبی به نوعی جنگ نیابتی به حساب می‌آید.

 

امیر سرتیپ اسماعیلی با اشاره به اینکه مذاکره به این صورت است که دو طرف همتراز یکدیگر به تفاهم و تعامل می‌رسند، ادامه داد: اگر هرکدام از بندهای مذاکره انجام نشود، لغو خواهد شد و نیازی به ترسانندگی طرف مقابل نیست.

 

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه مذاکره با تهدید نظامی مبتنی بر رویکرد استکبارانه و نگاه بالا به پایین است، گفت: ما متاثر از این مسئله نیستیم، اما این موضوع را مشاهده می‌کنیم. در حال حاضر قدرت سخت و نرم استفاده نمی‌شود.

 

وی اظهار داشت: اگر زمان از طرف مقابل گرفته شود، یعنی فرصت تجزیه و تحلیل را از آن گرفته و برایش ابهام ایجاد کرده است، اصل راهبرد این مسئله این است که برای خودمان شفاف‌سازی و برای دشمن ابهام‌سازی داشته باشیم. البته ما در بخش شفاف‌سازی با مشکل مواجه هستیم.

 

امیر سرتیپ اسماعیلی با اشاره به اینکه در بخش شفاف‌سازی با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: رساندن افراد به اعتقاد دفاع مردمی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا در شرایط امروز تکلیف جنگ در لحظه اول مشخص می‌شود.

 

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین راهبرد در تلفیق صحیح عامل و غیرعامل کم کردن هزینه‌ها نیست، افزود: در حقیقت تغییر موازنه هزینه فایده برای دشمن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار