آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۹۵۸

بیانیه پایانی نشست کشورهای عربی و آمریکای لاتین/ به درخواست امارات برای حل موضوع جزایر پاسخ دهید

کشورهای عضو نشست کشورهای عربی و آمریکای لاتین (ASPA) در ریاض در بیانیه پایانی این نشست از ایران خواستند با آنچه که آنها (درخواست امارات برای حل مسالمت آمیز مسأله جزایر سه گانه [ایرانی] ) خوانده‌اند موافقت کرده و وارد مذاکره شود.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، در پایان نشست ASPA (کشورهای عربی و آمریکای لاتین) در ریاض بیانیه پایانی این نشست قرائت شد.

 

شبکه خبری «العربیه»، گزارش داد که در این بیانیه بر حل پرونده فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطینی به مرکزیت قدس پافشاری شده است.

 

در بیانیه پایانی این نشست همچنین کشورهای حاضر در نشست از موسسات و نهادهای رسمی دولت لیبی حمایت کرده و گفته که کشورهای عضو با همه انواع تروریسم مبارزه خواهند کرد.

 

در این بیانیه همچنین بر حل سیاسی بحران سوریه بر اساس بیانیه ژنو 1 تأکید شده و برای بحران یمن نیز تأکید شده که بیانیه 2216 شورای امنیت باید اساس حل بحران باشد.

 

کشورهای عضو این نشست ضمن پافشاری بر عدم دخالت در امور داخلی کشورهای منطقه از ایران دعوت کرده‌اند که به درخواست امارات برای ایجاد آنچه راه حل مسالمت آمیز برای مسأله جزایر سه گانه [ایرانی] بر اساس قوانین بین المللی خوانده، پاسخ مثبت بدهد.

 

اولین دوره نشست ASPA در سال 2005 در برزیل برگزار شد و دومین دوره آن در سال 2009 در قطر برگزار شد، قرار بود سومین دوره این نشست در سال 2011 در پرو برگزار شود که به دلیل اعتراضاتی که در کشورهای عربی جریان پیدا کرد و به (بهار عربی) موسوم شد به سال 2012 موکول شد.

 

الجزائر، بحرین، جزایر قمر، امارات، عراق، اردن، کویت، لبنان، لیبی، موریتانی، مغرب، عمان، فلسطین، قطر، عربستان، سومالی، سودان، سوریه، تونس، یمن، شیلی، آرژانتین، بولیوی، کلمبیا، اکوادور، پاراگوئه، پرو، اروگوئه، ونزویلا و برزیل کشورهای عضو ASPA هستند که شب سه شنبه (دیشب) چهارمین دوره این نشست در ریاض برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار