کد خبر:۴۶۰۲۶۷

معاون رئیس‌جمهور از مناطق سیل‌زده هرمزگان بازدید کرد

معاون استاندار هرمزگان از حضور معاون رئیس‌جمهور در هرمزگان و بازدید از مناطق سیل‌زده این استان خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو علیرضا پاکدامن با اشاره به خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در هرمزگان، اظهار داشت: معاون رئیس‌جمهور در سفر یک‌روزه از نزدیک شاهد خسارات وارد آمده به شهرستان‌های شرق هرمزگان به‌ویژه رودان و میناب بود.

 

وی بیان داشت: در روزهای اخیر در پی فعالیت سامانه بارش‌زا در جنوب کشور به بخش رودخانه در شهرستان رودان و بخش‌های زیادی از شهرستان میناب، خسارت وارد شد و چندین نفر از شهروندان هرمزگانی جان باختند.

 

فرماندار ویژه میناب تاکید کرد: در پایان بازدید معاون رئیس‌جمهور به استان، جلسه شورای برنامه‌ریزی و شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با حضور مدیران استان و اصحاب رسانه در استانداری هرمزگان برگزار می‌شود.

 

به گزارش تسنیم، ۱۳ نفر به‌دنبال بارندگی‌های سه روز اخیر و جاری‌شدن سیل و طغیان رودخانه‌ها و حوادث و طوفان دریایی در هرمزگان جان خود را از دست دادند.

 

از این تعداد ۵ نفر بر اثر غرق‌شدن یک قایق صیادی در سواحل کیش، یک نفر در میناب، یک نفر در رودان، یک نفر در بندرعباس و ۵ نفر نیز در اثر واژگونی خودروی پراید در بخش رودخانه رودان جان خود را از دست دادند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار