آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۰۴۷۵
طبیب زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دولت‌‌ حق ندارد یارانه مطبوعات را اهرم تسویه حساب‌های شخصی‌اش کند

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: مقرراتی وجود دارد مبنی براینکه دولت‌ها به هیچ عنوان حق ندارند به صورت سلیقه ای با اهرم ارائه یارانه‌ها نسبت به رسانه‌های مخالف و یا موافقشان برخورد کرده تا بخواهند از این طریق آن‌ها را وادار به سکوت و یا هم‌سو با سیاست‌هایشان کنند.

زهره طبیب زاده عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به اظهارات اخیر حسام الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهور کشورمان، پیرامون ارائه و عدم ارائه رایانه به مطبوعات براساس رویکرد ان ها نسبت به دولت، اظهار داشت: مقرراتی وجود دارد مبنی براینکه دولت ها به هیچ عنوان حق ندارند به صورت سلیقه ای با اهرم ارائه یارانه ها نسبت به رسانه های مخالف و یا موافقشان برخورد کرده تا بخواهند از این طریق آن ها را وادار به سکوت و یا هم‌سو با سیاست‌هایشان کنند.

 

وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید نیز آیین‌نامه مشخصی پیرامون این مسئله دارد، افزود: البته حسین انتظامی معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد در پاسخ به سوال ما مبنی براینکه از چه رو یارانه مطبوعات غیرهمسو با سیاست های دولت قطع می‌شود، اعلام کرد براساس آیین‌نامه مربوطه ما به هر یک از مطبوعات نمره می‌دهیم و طبق آن نمره ها، پرداخت یارانه ها صورت می گیرد.

 

طبیب زاده با تاکید بر اینکه پرداخت یارانه ها به مطبوعات دارای دستورالعمل و چارچوب خاصی است، تصریح کرد: بنابراین این موضوع، مسئله‌ای نیست که آشنا و یا هر شخص دیگری بخواهند بنا به صلاحدید خودش درباره آن اظهارنظر کند.

 

وی در ادامه بیان کرد: دولت ها به هیچ عنوان حق ندارند به صورت شخصی و سلیقه ای با مقررات قانونی و آیین نامه های داخلی برخورد کنند که اگر چنین شد باید نهادهای نظارتی پیرامون آن از وزیر فرهنگ و ارشاد سوال کنند؛ همانگونه که بنده از وی درباره عدم عدالت دولت در تقسیم یارانه مطبوعات سوال کردم.

 

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در توضیح سوالش از جنتی اظهار داشت: بنده سوال کردم چگونه به بسیاری از رسانه های ورزشی که دارای تیراژ بسیار پایینی هستند یارانه ارائه می‌شود، اما یارانه روزنامه‌هایی همچون کیهان، وطن امروز و 9 دی تنها به دلیل منتقد بودن قطع می شود؛ که البته این سوال به صحن مجلس نیز ارجاع داده شد.

 

طبیب زاده تاکید کرد: به هیچ عنوان دولت ها نمی توانند از یارانه مطبوعات به عنوان عامل و اهرمی برای تسویه حساب های سیاسی خودشان با مطبوعات به کار بگیرند، هرچند متاسفانه اظهار نظرات آقایان گواه چیز دیگری است.

 

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه یادآور شد: وقتی رئیس دولت مخالفین و منتقدینش را به جهنم می فرستد طبیعی است که کارگزاران رده دوم بخواهند با ابزار یارانه دهان منتقدین را بسته و جیره سالانه آن ها را قطع کنند.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: متاسفانه سرکوب نشریات مخالف دولت شیوه‌ای است که دولت در برخورد با منتقدانش به کار گرفته و از هر ابزاری همچون قطع امکانات مالی و ارجاع آن ها به قوه قضاییه برای پیگیری آنها استفاده می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار