آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۰۸۰۱
گزارش/

تاملی بر سخنرانی اخیر رحیم‌پور ازغدی/ رسانه‌هایی که اصرار دارند «ضد ارزشی» نامیده شوند!

ذوق‌زدگی عجیب برخی سایت‌ها و روزنامه‌ها از انتقاد دلسوزانه استاد رحیم‌پور از خودی‌ها، در واقع مهر تاییدی است بر آن‌چه دلسوزان بارها و با توسل به شواهد و مدارک نسبت به آن هشدار داده بودند «هم‌صدایی روزنامه‌ها و سایت‌های زنجیره‌ای با ضدانقلاب»!

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو - حسین فتوحی، کم‌دقتی رسانه‌ها در تنظیم خبرها مخصوصا انعکاس سخنرانی‌ها؛ سرانجام صدای استاد رحیم‌پور را نیز درآورد. استاد حسن رحیم‌پور ازغدی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه‌ی این هفته‌ی تهران، با اشاره به عملکرد نه چندان حرفه‌ای برخی از رسانه‌هایی که او آن‌ها را «خبرگزاری‌های حزب‌الهی»‌ می‌نامید؛ از نحوه‌ی پوشش صحبت‌هایش که گاها منجر به تغییر ماهیت سخنان و جابجایی مفهومی آن می‌شود گلایه کرد. رحیم‌پور گفت: "رسانه‌های طرفدار انقلاب غالبا آموزش ندیده‌اند ... اینان ناآگاهانه تیترهای خلاف می‌زنند."

 

این گلایه‌ی رحیم‌پور از رسانه‌های ارزشی البته تمام حرف او نبود. وی به گروه دیگری از رسانه‌ها نیز پرداخت؛ رسانه‌هایی که با غرض‌ورزی، به عمد و با هدف و برنامه قبلی، اخبار را تحریف کرده و به سود منافع باندی و حزبی خود تغییر می‌دهند. او در تشریح نحوه‌ی عملکرد رسانه‌های تحریف‌کننده که آنها را «توپخانه‌های دشمن که از داخل کشور شلیک می‌کنند» نام‌گذاری کرده؛ خطاب به شنوندگان می‌گوید: "خواهشم این است که به عرایضم توجه جدی شود؛ با برخی رسانه های کلاهبردار که دائم عرایض من را تقطیع می کنند کاری ندارم چرا که از فردا در برخی سایت ها  مطالبی خلاف واقع به نقل از من نقل خواهند کرد."

 

رحیم‌پور تاکید کرد که "برخی سایت ها و خبرگزاری های داخل هم جهت با رسانه‌های دشمن هستند ... این رسانه‌ها در هماهنگی کامل با رسانه‌ها و سیاستمداران غرب اقدام به تخریب مسئولان نظام می‌کنند. آنان جملات تحریف شده و گزارش‌های غلط از مواضع انقلاب و انقلابیون می‌زنند. مصداق تحریف سخنان مسئولان، بنده هستم که هرگاه در نماز جمعه یا دیگر جاها صحبت کردم 90 تا 95 درصد سخنانم را تغییر داده یا تحریف می‌کنند و جملات خود را می‌زنند." این گروه از رسانه‌ها در تقسیم‌بندی رحیم‌پور «رسانه‌های ضدارزشی و غیرخودی» نام می‌گیرند.

 

اگرچه سخنان از سر درد استاد ازغدی که بخشی از آن به نوعی یک نقد درون گفتمانی بوده و بی شک جای بررسی، تامل و دقت بسیار زیادی از سوی «خبرگزاری‌های ارزشی و حزب‌الهی» دارد؛ اما این صحبت‌ها خود به بستری برای آشکار شدن خط انحرافی برخی روزنامه‌ها و سایت‌های داخلی تبدیل شده است. گروهی از رسانه‌های مدعی اصلاح‌طلبی در شماره‌ی روز شنبه‌ی خود با برجسته‌سازی آن بخش از آسیب‌شناسی رحیم‌پور که بی‌دقتی برخی رسانه‌های ارزشی را منجر به بی‌اعتمادیش دانسته بود؛ با ذوق‌زدگی تیتر «به خبرگزاری‌های حزب‌الهی اعتماد ندارم» را با فونت درشت برای صفحه‌ی نخست خود برگزیدند.

 

ذوق‌زدگی عجیب این روزنامه‌ها از انتقاد دلسوزانه‌ی استاد رحیم‌پور از خودی‌ها، در واقع مهر تاییدی است بر آن‌چه آگاهان بارها و با توسل به شواهد و مدارک نسبت به آن هشدار داده بودند «هم‌صدایی روزنامه‌ها و سایت‌های زنجیره‌ای با ضدانقلاب»! مدت‌هاست که بسیاری از ناظران عرصه‌ی سیاسی کشور به این باور رسیده‌اند که رسانه‌های این جریان منحرف فکری داخلی، نه تنها در راستای اهداف انقلاب فعالیت نمی‌کنند بلکه عملکرد آنان تکمیل کننده‌ی پروژه‌ی جنگ روانی دشمن در درون کشور است. تیترهای ناشی از ذوق‌زدگی این رسانه‌ها درخصوص گلایه‌ی استاد رحیم‌پور از رسانه‌های ارزشی عملا اعلام این حقیقت توسط رسانه‌های زنجیره‌ای مدعی اصلاح‌طلبی است که «ما ضدارزشی هستیم»!

 

ضد ارزشی‌ها همان‌هایی هستند که استاد رحیم‌پور آنان را «توپخانه‌ی داخلی دشمن» و «تحریف کننده‌ی اخبار» آن هم با اهداف و اغراض باندی، می‌نامد. با این وصف عجیب نیست اگر این روزنامه‌ها و سایت‌ها با عدم امانت‌داری و تقطیع سخنان رحیم‌پور، از میان سخنرانی یک‌ساعته‌ی او که تماما روشنگری علیه این توپخانه‌های داخلی دشمن بود؛ تیتر «به خبرگزاری‌های حزب‌اللهی اعتماد ندارم» را به دست آورده باشند. تیتری که کیلومترها از جان‌مایه‌ی سخنان استاد فاصله دارد.

 

شاید همین ضدارزشی بودن ایشان که خود ناخواسته و از روی هیجان‌زدگی به آن اشاره کرده‌اند، عاملی است که این رسانه‌ها را به «اتوبانی برای نفوذ دشمن» و ابزاری برای جاسوسی ایشان بدل کرده است، همانگونه که رحیم‌پور هشدار می‌دهد: "من مطمئنم از میان همین کلاهبرداران رسانه‌ای ده سال آینده جاسوس بیرون می‌آید چون ابتدای انقلاب هم همین کارها را می‌کردند و بعد معلوم شد با لانه جاسوسی در ارتباط بودند و حقوق می‌گرفتند." و همانطور که رهبر انقلاب اسلامی سال‌ها پیش نهیب زدند که «برخی روزنامه‌ها پایگاه دشمن هستند».

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سجاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
عههههههههههههههههههههههههههههههه
اینا تو روز روشن چی میگن؟ عجبااااااااااااا
باور کنید حیف ... که به اینا بگید (جای خالی رو هرچی عشقتون میکشه بزارید بعد دیدن این تیترای عجیب غریب)
اینم بگم، بعد یه بخشی از مخاطبای همین روزنامه ها ممکنه با دیدن این تیتر با آقای ازغدی آشنا شن و ورقشون برگرده، عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.
47
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
من خودم یکی از اهالی رسانه هستم و حرف های استاد رحیم پور را تا حدودی قبول دارم چون علم ارتباط علمی غربی است و هنوز در کشور ما بومی نشده است ما حصل ان تولد رسانه هایی است که با ارزش های غربی می خواهند از ارزش های انقلابی دفاع کنند! یکی از مصادیق این اشتباه را ما در دوسال اخر احمدی نژاد دیدیم که جریان جعلی انحرافی با استفاده از شگرد های جنگ روانی توسط رسانه های اصولگرا خلق و به ان دامن زده شد تا شیرازه دولت دهم از هم پاشید
لطفا نظرم را پخش کنید چون صادقانه نوشتم
30
2
حسيني
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶
اينجا همه آزادند غير از بچه حزب الهي ها.شهيدآويني
55
1
ناشناس
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۹
واقعا...چه جمله قشنگی بود.انصافا حرف دل بود...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۸
به این میگن یه دستی زدن!
درود خدا بر استاد رحیم پور
20
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۷
چرا همیشه باطل در باطل بودن خود هم صدا هستن؟ اما حق اینطور نیست؟یعنی چندتا انقلابی نه، چندتا انسان عادل پیدا نمیشن که چهارتا روزنامه و سایت درست کنن که اینقدر این روزنامه و سایت ها جولان ندن؟ بعد هی ما از اونا تعریف کنیم ،فلان روزنامه و فلان سایت چی نوشتن.
امیرالمومنین چقدر در نهج البلاغه از دست خودیها برای اتحاد نداشتن می ناله. این قصه سر دراز دارد.
21
0
ایلیا
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷
وقتی در میان 700 نشریه حاضر در نمایشگاه مطبوعات فقط 14 تا نشریه ارزشی وجود داره که با سختی و نبود رایانه های دولتی روزگار سپری می کنند . شما میخوای در این دولت که میگه همه گوشها بسته ، چشمها به سمت ما و ما وحی منزلیم ، پیغمبر زاده ایم و معجزه آوردیم ... میخوای روزنامه تولید کنی میشه یه کاری شبیه 9 دی که هر چند وقت یکبار باید دادگاه مطبوعات یا وزارت ارشاد باشی برای توضیح چند خبر درست !!!
بهترین کار تولید نشریات الکترونیکی و با لینک کردنشون از آنها حمایت کنیم .
یه خبرنگار غریب !
پربازدیدترین آخرین اخبار