کد خبر:۴۶۰۸۳۰
قنادباشی در گفت‌وگوبا خبرگزاری دانشجو عنوان کرد

وقایع فرانسه و ردپای رژیم صهیونیستی

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: در اسرائیل به دلیل گسترش دامنه انتفاضه سوم موج مهاجرت به اروپا به شدت افزایش یافته بود و تجربه اتفاق شارلی‌ابدو سبب کاهش این مهاجرت ها شده بود بنابراین رژیم صهیونیستی زمینه ای فراهم کرد که موجب کاهش فرار صهیونیست ها ازسرزمین‌های اشغالی فراهم شود.

جعفرقنادباشی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به وقایع رخ داده در فرانسه در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا احتمال حمله فرانسه به سوریه به بهانه سرنگونی مواضع داعش وجود دارد یا نه؟ اظهار داشت: این احتمال وجود دارد برخی تحلیلگران و کارشناسان غربی در خصوص واکنش فرانسوی ها در راستای اتفاق اخیر حضور فرانسه در سوریه را رد نکرده اند.

 

 

وی افزود: اما در مقابل برخی دیگر از تحلیگران معتقدند چنین اقدامی مشکلاتی زیادی برای فرانسه فراهم می کند البته موضوع دیگر آن است که فرانسه، آمریکا و رژیم صهیونیستی از این عملیات سودهایی را می برند و خواستار بهره برداری هایی هستند که بزرگتر از امتیازات حمله به سوریه است.

 

 

قنادباشی از جمله این امتیازات را ایجاد شرایط بدبینی نسبت به مسلمانان در جهان دانست و ادامه داد: این مسئله سبب دامن زدن به خطی مشی همیشگی و تقویت اسلام هراسی در جهان و به ویژه اروپا خواهد شد.

 

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: دلیل بعدی این اقدام می‌تواند کاهش مطالبات مسلمانان فرانسه باشد در شرایط فعلی اروپا مشکلات و بحران های اقتصادی در راس امور مشکلات وجود دارد اما با اتفاق اخیر مسئله امنیت در اولویت اقتصاد قرار گرفت.

 

 

وی گسترش انتفاضه سوم در اسرائیل را نیز بی ارتباط با وقایع پاریس ندانست و تصریح کرد: در اسرائیل به دلیل گسترش دامنه انتفاضه سوم موج مهاجرت به اروپا به شدت افزایش یافته بود و تجربه اتفاق شارلی‌ابدو سبب کاهش این مهاجرت ها شده بود بنابراین رژیم صهیونیستی زمینه ای فراهم کرد که موجب کاهش فرار صهیونیست ها ازسرزمین‌های اشغالی فراهم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار