به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ستار محمودی در کارگاه آب و رسانه در نیروگاه طرشت با اشاره به اینکه هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت رسانه ها در حوزه آب استفاده بهینه کنیم گفت:اگر می توانستیم از ظرفیت رسانه ها به خوبی استفاده کنیم به راحتی می توانستیم در خصوص سدسازی با جامعه سخن بگوییم.
وی افزود:عدم ارتباط با رسانه ها باعث شده تا عده ای بگویند سدسازی خوب است و عده ای بگویند نه سدسازی اقدامی نادرست است پس مدیران آب باید توجه کنند که باید ادبیات مشترک داشته باشند و از دادن آمارهای مختلف خودداری کنند.
وی اظهار داشت: ایران دچار خشکسالی شد و بسیاری این انتقاد را متوجه وزارت نیرو کردند که چرا سدهای بی خاصیت در کشور احداث شده درحالیکه آب پشت آنها ذخیره نمیشود؛ در طی هفتههای گذشته متأسفانه در بسیاری از نقاط کشور شاهد وقوع سیلهای مخرب بودیم در همین مدت از بسیاری از نهادها و حتی مراکز علمی با وزارت نیرو تماس گرفتند که چرا به اندازه کافی سد ساخته نشده است.
محمودی خاطر نشان کرد:در خصوص قیمت آب نیز نتوانسته ایم در جامعه اتحاد ایجاد کنیم که آیا قیمت کنونی آب خوب است یا خیر چرا که عده ای می گویند رشد مصرف آب بخاطر پایین بودن قیمت آب است و عده ای نیز می گویند که با بالا بردن قیمت آب قصد اذیت کردن مردم را دارید.
قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه متوسط افزایش قیمت آب در ماه گذشته حدود 12،5 درصد بوده است گفت:این رشد قیمت یعنی اینکه قیمت آب از 320 تومان به 370 تومان افزایش یافته است.
وی افزود:قیمت تمام شده هر مترمکعب آب از 1000 تومان به 1500تومان افزایش یافته است درحالیکه حدود 320 تا 370 تومان بابت مصرف هر مترمکعب آب از مشترکان شهری دریافت میشود.
قائم مقام وزیر نیرو با تاکید بر اینکه رسانه ها کمک زیادی می توانند در خصوص بحران آب و متوجه کردن مردم و جامعه به این وضعیت کنند چرا که هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت آنها به خوبی بهره بگیریم تصریح کرد: در برههای از زمان میبینیم که روی آلایندگی نیترات در منابع آبی شهرها اطلاع رسانی و اظهارنظرهای متعددی صورت میگیرد درحالیکه از نظر میزان آلایندگی منابع آبی نیترات شاید در رده دهم یک جدول قرار گیرد و به دیگر مسائل پرداخته نشده است.