کد خبر:۴۶۱۷۹۴
بر اساس نتایج نظرسنجی اخیر گالوپ

مردم امریکا با اعزام نیروی زمینی به سوریه و عراق مخالفند

بر اساس نتایج نظرسنجی اخیر گالوپ، بیش از نیمی از مردم امریکا با اعزام نیروی زمینی به سوریه و عراق برای مقابله با تروریست‌های داعش مخالفند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، طبق نتایج این نظرسنجی که پنج‌شنبه منتشر شد 53 درصد از کسانی که مورد پرسش قرار گرقتند با ایده اعزام نیرو مخالف، 43 درصد موافق و 4 درصد نیز دارای نظر ممتنع بودند.

 

این در حالی است که امریکا شمار حملات هوایی علیه مواضع تروریست‌های تکفیری در سوریه را افزایش داده است.

 

در میان احزاب سیاسی احتمال می‌رود که 56 درصد از جمهوری‌خواهان، 54 درصد از محافظه‌کاران، 37 درصد از دموکرات‌ها، 31 درصد از لیبرال‌ها، 41 درصد از میانه‌روها و 39 درصد از احزاب مستقل از طرح مزبور حمایت کنند.

 

بنا بر نظرسنجی گالوپ، جنبه سیاسی این موضوع در داخل کشور تشدید شده است، که از جمله در میان جمهوری‌خواهان در مناظره انتخابات ریاست‌جمهوری این هفته مشهود بود. برخی از نامزدها نظیر مارکو روبیو، سناتور ایالت فلوریدا و جب بوش، فرماندار پیشین فلوریدا نسبت به اعزام نیرو نظر مساعدی داشتند و در عین حال، راهبرد رئیس‌جمهور را زیر سوال بردند. برخی دیگر از نامزدها می‌گویند این اعزام دیرهنگام و تعداد نیروهای مورد استفاده برای حصول هدف ناکافی است.

 

در یک نظرسنجی که در سال 2014 انجام شد 60 درصد با اقدام نظامی موافق و درعین حال، 54 درصد با اعزام نیروی زمینی مخالف بودند.

 

اشتون کارتر، وزیر دفاع امریکا، پیشتر با درخواست از باراک اوباما، رئیس‌جمهور امریکا برای توجه بیشتر به موضوه سوریه، طرح افزایش اعزام نیرو به این کشور عربی را مطرح کرد.

 

وزیر دفاع امریکا گفت چنانچه واشنگتن بتواند نیروهای محلی توانمند بیشتری را برای مشارکت در مقابله با داعش پیدا کند، استقرار نیروهای بیشتر امریکایی «کاملا» میسر است.

 

در هشتم آبان ماه، بر خلاف وعده اوباما برای پرهیز از استقرار نیروی زمینی در سوریه، مقامات ارشد کابینه اوباما از قصد واشنگتن برای اعزام 50 نیروی ویژه به سوریه خبر دادند.

 

یک مقام ارشد در این باره به بی‌بی‌سی گفت این امر به معنی تغییر راهبرد امریکا نیست و فقط در راستای «تشدید» عملیات نظامی است.

 

همزمان با تشدید عملیات روسیه در سوریه که با هدف یاری رساندن به بشار اسد، رئیس‌جمهور این کشور در مبارزه با تروریست‌های داعش و پیکارجویان معارض دولت دمشق صورت می‌گیرد، امریکا حضور خود را در سوریه تقویت می‌کند.

 

از زمان آغاز عملیات نظامی مسکو در سوریه در هشتم مهر ماه طی ده‌ها حمله هوایی صدها تروریست کشته شده‌اند.

 

به گزارش اسوشیتد پرس به نقل از مقامات امریکایی، روسیه بخشی از عملیات خود را به تضعیف پیکارجویان تحت حمایت امریکا و سایر گروه‌های افراطی معطوف کرده است.

 

سوریه از مارس سال 2011 دچار بحرانی مرگبار می‌باشد که جان بیش از 250 هزار تن را گرفته و میلیون‌ها نفر را بی‌خانمان کرده است.

 

روسیه از هشتم مهر به خواست سوریه و با مجوز دولت دمشق حمله هوایی به مواضع تروریست‌های فعال در این کشور عربی را آغاز کرده است.

 

برخی کشورهای غربی مدعی هستند روسیه در این حملات مواضع مخالفان دولت دمشق همچون ارتش آزاد را هدف قرار می دهد؛ مسکو چنین اتهامی را رد کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار