کد خبر:۴۶۱۹۹۱
مسجدی که محل دفن یک شهید هندو است
در کشور هند شاهد موارد بسیاری از عدم تحمل و مدارا در خصوص سایر مذاهب هستیم، مسجدی در ایالت کرلا نمونه ای از یک جامعه اشتراکی زیبا است.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» در مسجد جامعه Valiyangadi در ایالت کرلا یک شهید هندو به نام Kunhelu دفن شده است و تعداد زیادی از هندوها در مراسم خاص نیایش که امروز انجام میپذیرد گرد هم میآیند. این شهید به همراه 34 مسلمان دیگر در حدود 290 سال پیش به جنگ حاکم جبار آن زمان رفت و جان خود را نثار کرد. از آن زمان تاکنون هر سال مردم بر سر قبر این فرد حاضر میشوند و مراسم دعا به جای میآورند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
می گن هر جا مسجدی در دنیا وجود داره حتما محل ریخته شدن خون شهیدی بوده. هر زمینی لیاقت مسجد شدن نداره
پاسخ