کد خبر:۴۶۲۰۰۹
یک سناتور پاکستانی به ایران هشدار داد:

توسعه بندر چابهار توسط هند «تهدید امنیتی» است/ منتظر واکنش شدید اسلام‌آباد باشید

یک سناتور پاکستانی با تهدید ایران به واکنش شدید اسلام‌آباد گفت: «توسعه بندر چابهار با سرمایه‌گذاری هندی‌ها برای پاکستان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود که قابل‌ قبول نیست.»

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ یک سناتور پاکستانی در اظهاراتی گستاخانه به ایران در مورد همکاری با هند در توسعه بندر چابهار هشدار داد و گفت منتظر واکنش شدید اسلام‌آباد باشد.

 

به گزارش پاکستان تودی، «مشاهد حسین سید» رئیس موسسه چین و پاکستان، نسبت به واکنش شدید (پاکستان) به ایران در صورت اینکه به هند اجازه توسعه بندر چند میلیارد دلاری چابهار را بدهد، هشدار داد.

 

این سناتور پاکستانی در حزب حاکم این کشور در نخستین جلسه کریدور اقتصادی چین و پاکستان خطاب به ایران گفت: توسعه بندر چابهار با سرمایه‌گذاری هندی‌ها برای پاکستان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود که قابل‌ قبول نیست.

 

مشاهد با ادعای همکاری کشورش با ایران در زمان تحریم‌ها گفت: «زمانی‌که ایران در انزوا بود، پاکستان از پیروی از دیکته آمریکا امتناع کرد و در شرایط سخت در کنار ایران ایستاد. هند در سال 2006 زمانی‌که سفیر آمریکا از دولت این کشور خواست تا میان همکاری هسته‌ای و خط لوله «آی‌پی‌آی» یکی را انتخاب کند، از همکاری در این خط لوله کنار کشید.»

 

وی افزود: هند فورا نه تنها از این پروژه کنار کشید بلکه مانی شانکار وزیر وقت نفت خود را از کار برکنار کرد.

 

این مقام پاکستانی ادامه داد: «هند خط لوله «آی‌پی‌آی» را رها کرد اما همچنان بخشی از پروژه خط لوله «تاپی» قرار دارد که از حمایت کامل دولت‌های غربی برخوردار است.»

 

این مقام پاکستانی فراموش کرده‌ است که اسلام‌اباد در دوران تحریم ایران، به بهانه متعدد از جمله تحریم‌ها و عدم امکان تامین مالی پروژه خط لوله انتقال گاز ایران، از تکمیل این پروژه امتناع کرد. همچنین ایران علی‌رغم عدم پایبندی پاکستان به تعهداتش، از پرداخت غرامت این کشور به ایران صرف نظر کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار