کد خبر:۴۶۲۴۸۶

ایران و سوئیس روابط کنسولی خود را گسترش می‌دهند

گسترش همکاری‌های کنسولی بویژه تسهیل صدور روادید برای دانشگاهیان، تجار و سرمایه گذاران ایران و سوییس در نشست گفتگوهای کنسولی میان ایران و سوییس در برن مورد گفتگو قرار گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، گسترش همکاری‌های کنسولی بویژه تسهیل صدور روادید برای دانشگاهیان، تجار و سرمایه گذاران ایران و سوییس در نشست گفتگوهای کنسولی میان دو کشور در برن مورد گفتگو قرار گرفت.

 

در خلال برگزاری گفتگوهای کنسولی میان ایران و سوییس که به ریاست علی چگنی مدیر کل کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فون آرب مدیر کل همکاریهای بین المللی فدرال مهاجرت سوییس در برن پاییتخت این کشور برگزار شد پیرامون راههای گسترش همکاریهای کنسولی گفتگو شد.

 

در این نشست که با حضور مدیران بخشهای مختلف امور ایرانیان و همچنین نمایندگان نیروی انتظامی کشورمان برگزارشد راه های تسهیل هر چه بیشتر در رفت و آمد اتباع و رفع موانع گسترش همکاریهای مردم با مردم دوکشور مورد تبادل نظر قرار گرفت.

 

مدیر کل کنسولی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به روابط تاریخی و دوستانه  دو کشور و چشم اندارهای مثبت پیش رو برلزوم فراهم ساختن زمینه های لازم برای رفت آمد و تعامل هر چه بیشتر مردم دو کشور در عرصه های مختلف علمی فرهنگی آموزشی و تحصیلی تاکید نمود. وی با اشاره به زمینه های گسترده همکاریهای اقتصادی و مالی دو کشور بویژه در دوران پسا برجام خواستار یافتن راهکارهای مناسب برای تسهیل رفت آمد میان تجار، سرمایه گذران، صاحبان صنایع دو کشور شد.

 

چگنی در این نشست با اشاره به ظرفیتهای بالای دو کشور درزمینه گردشگری و جذابیت های متقابل آن برای ایرانیان و مردم سوییس خواهان تسریع و تسهیل در روندهای جاری برای صدور روادید برای گردشگران دو کشور شد.

 

در این نشست طرفین با اشاره به موج پناهندگی به سوی اروپا و خطرات ناشی از افراط گرایی بر وجود منافع مشترک و همچنین چالش های پیش رو در زمینه مهاجرت تاکید نمودند. طرف ایرانی اقدامات و تهدیدات گروههای تروریستی و افراطی که با سوء استفاده ار واژهای دینی دست به جنایت می زنند، عامل و ریشه اصلی این نوع مهاجرتها خواند که باید با این پدیده به صورت جدی و فراگیر برخورد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار