کارگاه «زنان و خانواده» در دانشگاه آزاد چالوس برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۲۷۱۵

کارگاه «زنان و خانواده» در دانشگاه آزاد چالوس برگزار شد

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد چالوس کارگاه یک روزه «زنان و خانواده» در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد چالوس، کارگاه یک روزه «زنان و خانواده» با حضور بابازاده، کارشناس مسائل خانواده و جمعی از دانشجویان خواهر در این دانشگاه برگزار شد.

 

باباراده در این کارگاه، با اشاره به جایگاه زنان در جامعه، بزرگترین چالش امروز را در غرب، سستی بنیان خانواده و تزلزل در هویت فرهنگی آنان دانست.

 

وی با اشاره به نقش بی بدیل و تأثیرگذار زنان و مادران در تربیت فرزندان افزود: زنان به عنوان مهره اصلی در تحکیم بنیان خانواده، نقش مؤثر و بسزایی را در آماده سازی فرزندان برای حضور در جامعه ایفا می کنند.

 

این روان‌شناس گفت: به نظر می رسد که مادر به عنوان یک فرد تاثیرگذار اصلی در زمینه‌های تربیتی است و آن به این علت است که خیلی از کارها،‌ اعمال و یا رفتارهایی را که کودک انجام می‌دهد و یاد می‌گیرد از روی کارهای مادر  الگوبرداری شده است.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به راه های تقویت عواطف در خانواده، مهرورزی و ابراز محبت به همسر و فرزندان را مهمترین وظیفه اصلی مادران در خانواده دانست.

پربازدیدترین آخرین اخبار