کد خبر:۴۶۳۵۹۸

ایران و هلند سند همکاری کشاورزی امضا می‌کنند/درآمد ۸۰ میلیارد دلاری هلند از صادرات کشاورزی

محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی و کامپ وزیر امور اقتصادی هلند فردا سه‌شنبه در تهران، سند همکاری در بخش کشاورزی امضا می‌کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، با توجه به سوابق دیرینه روابط میان ایران و هلند، انتظار می رود با امضای سند همکاری کشاورزی، دامنه فعالیت‌ها و همکاری‌ دو کشور احیا و گسترش یابد.


بنابراین گزارش، همکاری‌ تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف کشاورزی و همکاری در مورد پروژه‌های مشترک کشاورزی از جمله در زمینه گلخانه‌ها، آب و خاک، جنگل، باغبانی، گیاهان دارویی، قارچ، سبزی و صیفی، دام، تبادل محصولات ژنی و محصولات لبنی از محورهای مذاکرات میان وزیر جهاد کشاورزی و وزیر امور اقتصادی هلند است.


در ملاقات این دو وزیر، مدیرکل بین‌الملل و امور اتحادیه اروپایی هلند، مدیر بخش دفتر سیاست‌های انرژی، مخابرات و ارتباطات و سخنگوی وزارت اقتصاد هلند نیز حضور خواهند داشت.


براساس این گزارش، هیات هلندی سه شنبه و چهارشنبه این هفته از چند موسسه تحقیقاتی همچون موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم‌سازی رازی و بیوتکنولوژی بازدید خواهند کرد.


از سوی دیگر، قرار است فردا نشستی میان فعالان اقتصادی هلند و ایران نیز برگزار و زمینه‌ همکاری بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.


وزیر امور اقتصادی هلند در رأس یک هیات تجاری از یکم آذر وارد ایران شده و این سفر تا چهارم آذر ادامه خواهد داشت.


با توجه به سیاست‌های وزارت جهادکشاورزی در توسعه گلخانه‌ها، گسترش روش‌های صرفه‌جویی آب و توسعه تولید و صادرات گیاهان دارویی، این ملاقات می تواند در اجرای سیاست های یادشده موثر واقع شود.


هلند به لحاظ تولید محصولات کشاورزی و دامی در صدر جهان قرار دارد. این کشور در سال 2014 میلادی بالغ بر 80 میلیارد و هفتصد میلیون یورو صادرات محصولات کشاورزی و دامی داشته است.


هلند به عنوان کشوری پیشرفته در سیستم گلخانه‌ای توانسته است با کمک فناوری‌های نوین از پنج سال گذشته به رشد چشمگیری در توسعه گلخانه‌های خود دست یابد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار