به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، "مارتین شولتز"، رئیس پارلمان اروپا در بخشی ازگفتگو با رادیو آلمان تصریح کرد که من این رویکرد را درست ارزیابی می کنم که از یک طرف در انسان ها این احساس را ایجاد کنیم که هیچ خطر مستقیمی برای آن ها وجود ندارد و از طرف دیگر این مسئله را رد نکنیم که ما می توانیم هدف یک حمله تروریستی قرار گیریم. این دقیقا توصیف واقع بینانه شرایط است.
شولتز همچنین گفت: اگر حمله مشابهی مانند پاریس در آلمان اتفاق بیافتد من بر این عقیده نیستم که ما برای این منظور آمادگی داریم.
شولتز با تاکید بر لزوم در پیش گرفتن اقدامات پیشگیرانه از تروریسم در عین حال گفت: اگر حمله تروریستی مشابهی درآلمان رخ دهد شما به خوبی من می دانید که البته شوک چنین حادثه ای بزرگ است.
وی در بخش دیگری از این گفتگو به کاستی های نیروهای پلیس آلمان اشاره کرده وآن را به عنوان یکی از مسائل سیاست داخلی در کشورش ارزیابی کرد.
"شولتز" در بخش دیگری از این گفتگو به دلال تمایل جوانان به افراط گرایی در اروپا پرداخته و گفت: من اعتقاد دارم که محرومیت های اجتماعی افراد را افراط گرا می کند. مطمئنا این گونه است.
وی همچنین گفت: من اطمینان دارم که یک ارتبط علت و معلولی بین این مسئله با مسئله تروریسم وجود دارد.
شولتز همچنین در این باره که مسلمانان را تحت سوء ظن عمومی قرار دهیم هشدار داده و گفت: به این ترتیب ما یک کسب و کار به نفع تروریست ها را راه می اندازیم.
وی همچنین تاکید کرد ما باید شرایطی خلق کنیم که انسان ها دین اسلام را به عنوان بخشی از جامعه ما ببینند و بفهمند که 99 درصد مسلمانان داعش را به عنوان هیولا می بینند.
رئیس پارلمان اروپا به منظور جلوگیری از تمایل جوانان اروپایی به سمت افراط گرایی خواستار مبارزه قدرتمندانه تر با بیکاری جوانان شده و گفت: من از این مسئله خسته نمی شوم که تاکید کنم ما به سرمایه گذاری بیشتری در این راستا نیاز داریم.