کد خبر:۴۶۴۳۳۶

خطای ۱۶۶ میلیارد دلاری بزرگترین کارگزار چین

سیتیک سکیوریتیز که بزرگترین شرکت خدمات مالی و کارگزاری چین است، در فاصله آوریل تا سپتامر ارزش کسب و کار مشتقات خود را ۱۶۶ میلیارد دلار بیشتر برآورد کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ انجمن اوراق بهادار چین اعلام کرد این شرکت میزان مبادلات سهامی را که داشته، در گزارش اکتبر خود اشتباه محاسبه کرده است.

 

سیتیک اعلام کرد این خطای محاسباتی به دلیل یک ارتقای سیستم اتفاق افتاده است.

 

تحقیقات منجر به اعتراف مدیران سیتیک به انجام معامله با استفاده از اطلاعات محرمانه شرکت شد.

 

ارزش سهام سیتیک در سپتامبر پس از اینکه این شرکت اعلام کرد سه مدیر از جمله رییسش تحت تحقیقات پلیس قرار دارند، ریزش کرد.

 

از زمانی که بازارهای سرزمین اصلی چین در اواسط تابستان ریزش چشمگیری پیدا کردند، این شرکت تحت تحقیقات رگولاتورهای چین درباره تخلف در معاملات سهام قرار گرفته است.

 

بر اساس گزارش بی بی سی، انجمن اوراق بهادار چین که تحت نظارت کمیسیون رگولاتور اوراق بهادر چین قرار دارد، اعلام کرد این موضوع را مورد تحقیق قرار خواهد داد و در صورت لزوم اقدامات بیشتری را انجام می‌دهد.

 

این شرکت کارگزاری به رویترز اعلام کرد که آمارها را ابتدای نوامبر اصلاح کرده و ارزش کسب و کارش 6.2 میلیارد دلار بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار