آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۴۰۰
در پنجمین روز معاملات گواهی سپرده کالایی ذرت رقم خورد:

معامله بیش از ۳ هزار تن گواهی سپرده کالایی ذرت در بورس کالای ایران

روز یکشنبه ۸ آذرماه و در پنجمین روز معاملات گواهی سپرده کالایی ذرت خوزستان، بیش از ۳ هزار تن ذرت کشاورزان خوزستانی با ارزشی بالغ بر ۱۹ میلیارد و ۲۹۸ میلیون ریال در بورس کالای ایران داد و ستد شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران در این روز و در تالار محصولات کشاورزی، 3 هزار و 17 تن محصول ذرت کشاورزان خوزستانی از انبارهای دانه طلایی، شاداب دانه، عقیلی، آبگرمک و بنوت واقع در شهرستان های دزفول، اندیمشک، شوشتر و گتوند در قالب گواهی سپرده کالایی به فروش رفت .

 

بر اساس این گزارش، در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی نیز در روز یکشنبه ، 35 هزار تن وکیوم باتوم شرکت های پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تهران دادوستد شد. تالار مذکور همچنین شاهد معامله 1923 تن انواع قیر، 8 هزار تن لوب کات، 3463 تن انواع مواد پلیمری، 2500 تن گوگرد و 302 تن انواع مواد شیمیایی بود.

 

علاوه بر این، یکهزار تن قیر 6070 و 500 تن قیر 85100 شرکت اصفهان قیر در تالار صادراتی مورد معامله قرار گرفت.

 

شایان ذکر است، در این روز و در تالار محصولات صنعتی و معدنی، 800 تن مس کاتد شرکت ملی صنایع مس ایران به قیمت 159 هزار و 981 ریال معامله شد. این شرکت همچنین، 1040 تن مس مفتول را به قیمت 167 هزار و 670 ریال به فروش رساند؛ از دیگر محصولات معامله شده شرکت ملی صنایع مس ایران در این روز می توان به 3 هزار تن انواع مس کم عیار، 140 تن سولفور مولیبدن و  6 تن کنسانتره فلزات گرانبها اشاره کرد.

 

علاوه بر این، 270 تن مس مفتول شرکت صنایع تولیدی دنیای مس کاشان به قیمت 168 هزار و 220 ریال دادوستد شد.

 

تالار محصولات صنعتی و معدنی همچنین شاهد معامله 429 تن میلگرد A3-14,16 و 220 تن سبد میلگرد مخلوط شرکت ذوب آهن اصفهان بود.

 

براساس این گزارش، در این روز و در مجموع، حدود 59 هزار تن انواع کالا با ارزش بیش از 800 میلیارد ریال در تالارهای مختلف بورس کالای ایران به فروش رسید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار