آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۶۱۵۶

اخطار ازغدی به آمریکا، اسرائیل و داعش

استاد حوزه و دانشگاه گفت: حرف ما با آمریکا، اسرائیل، داعش، یزیدیان و سلطه‌گران این است که ما شیعیان حسین(ع) هستیم و تا رسیدن به شهادت اهل جهاد و مبارزه خواهیم بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن رحیم‌پور ازغدی استاد حوزه و دانشگاه که در موکب صاحب‌الزمان(عج) عمود 289 در مسیر نجف کربلا در جمع راهپیمایان اربعین حسینی سخن می‌گفت، با اشاره به حضور باشکوه و میلیونی ملل مختلف در راهپیمایی اربعین، گفت: در راهپیمایی اربعین نهتنها شیعیان بلکه برادران اهل سنت، مسیحیان و دیگر ادیان هم به این راهپیمایی پیوسته‌اند.

 

وی با طرح این سؤال که مذهب اسلام که در اقلیت است چگونه توانسته چنین جمعیتی را جمع و بزرگ‌ترین راهپیمایی جهان را به راه بیاندازد؟ تصریح کرد: این راهپیمایی حاصل اخلاص و خون پاک حسین بن علی(ع) است. روزی حسین هل من ناصر ینصرونی گفت و پیامی نیامد، حالا خدا میلیون‌ها انسان را با شعار لبیک یا حسین(ع) به سراغ اباعبدالله‌الحسین می‌فرستد.

 
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در این راهپیمایی از برادران اهل سنت و حتی دیگر ادیان حضور دارند، اظهار داشت: در تعریف شیعه باید بگوییم که شیعه دو وجه دارد که در وجه اول با همه‌ کسانی که با ما سر جنگ ندارد ولو مشرک و کافرند در صلح هستیم و حتی به آنها نیکی می‌کنیم تا از حقوق خود به‌ طور عادلانه برخوردار باشند.

 
رحیم‌پور ازغدیبا تأکید بر اینکه شیعه حسین(ع) با ظالم و مستکبری که با ما سر جنگ دارد، در جنگ و مبارزه است، افزود: شیعه اهل خدمت به خلق خدا و مدارا با کسانی است که با ما سر جنگ ندارند و در عین‌ حال در مواجه با سلطه‌گران اهل جهاد و مجاهدت است.

 
وی با بیان اینکه وجهه خدمت به خلق و وجهه جهاد شیعه را باید از امام حسین آموخت، تأکید کرد: حرف ما با آمریکا، اسرائیل، داعش، یزیدیان و سلطه‌گران این است که ما شیعیان حسین(ع) هستیم و تا رسیدن به شهادت اهل جهاد و مبارزه خواهیم بود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
افشین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
بهتر بود سخنرانی برای دانلود قرار می دادید
10
0
پربازدیدترین آخرین اخبار