معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد
کاهش مواد سمی و غیر مجاز در محصولات غذایی
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر سازمان غذا و دارو به طور بسیار جدی در حال پیگیری سیاست های سلامت آفرین در محصولات غذایی است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط و استانداردهایی تعیینشده که وجود آلایندهها در غذاها به ویژه در غذاهای آماده و نوشیدنیها بهصورت چشمگیری کاهشیافته است.
دیناروند اظهار داشت: آلایندههایی که به آنها اشاره میکنیم و ممکن است در فرآیند تولید تا توزیع در غذاهای آماده وارد شود شامل باقیمانده سموم، افزودنیهای شیمیایی، رنگهای غیرمجاز، آنتیبیوتیک در فراوردههای حاصل از دام، مواد بیولوژیک و مواردی ازایندست میشود که این رویکرد یک رویکرد دائمی است و با جدیت در حال اجراست.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در سال جاری با اختصاص اعتبار قابلتوجهی به شبکههای آزمایشگاهی، توانستهایم بسیاری از آزمایشگاههای خود را تقویت کنیم تا سرعت و تشخیص آلایندهها بالا برود.
دیناروند در مورد رویکرد دیگر سازمان غذا و دارو در حوزه غذا خاطرنشان کرد: این رویکرد نیز اهمیت بسیار بالایی دارد که بحث سلامتمحوری در حوزه غذا است و کمک بسیار خوبی به مردم است تا بهراحتی با توجه به شرایط خود و بر اساس علامت راهنمای تغذیهای که بر روی محصولات درج میشود محصول غذایی خود را بهدرستی انتخاب و مصرف کند.
وی در خاتمه گفت: در حال حاضر سازمان غذا و دارو روی این رویکردها تأکید زیادی دارد و بسیار جدی در حال پیگیری این سیاستهای سلامت آفرین است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.