کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و داروی زاهدان:
مبتلایان به آنفلوآنزا انار بخورند
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثیسازی رادیکالهای آزاد دارد و با داشتن این خاصیت میتواند با بیماریهای مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، فیروزکوهی اظهار داشت: مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بی اشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: به ازای هر درجه افزایش تب، باید 13 درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
وی افزود: انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثیسازی رادیکالهای آزاد دارد و با داشتن این خاصیت میتواند با بیماریهای مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند.
فیروزکوهی گفت: کاهش مصرف غذا ناشی از بی اشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروبها میشود.
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تاکید بر ضرورت بهرهمندی افراد مبتلا به آنفلوآنزا از یک رژیم غذایی مناسب، تصریح کرد: این افراد باید روزانه 4 – 3 لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
این کارشناس علوم تغذیه ادامه داد: استفاده از مایعات خیلی شیرین به علت امکان ایجاد اختلالات گوارشی توصیه نمیشود.
فیروزکوهی گفت: شیر بهترین نمونه از مایعات است که انرژی، پروتئین، بخشی از ویتامینها، مواد معدنی و مایعات لازم مورد نیاز بیمار را تامین میکند.
وی اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآوردههای آن مانند برنج، ماکارونی، نانهای سبوس دار و آبمیوههای طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و دانهها مثل کنجد و مصرف سوپ، ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بهبود بیماری را تامین میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.