
وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد
دلیل عدم اعلام نتایج آزمون استخدامی
وزیر آموزش و پرورش درخصوص اعلام نتایج آزمون استخدامی گفت: برخی ظرفیتها خالی مانده و در حال بررسی هستیم و تکمیل ظرفیت دلیل عدم اعلام آن است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز در حاشیه جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش در آموزش و پرورش و در جمع خبرنگاران درخصوص تنبیه بدنی دانشآموز علیگودرزی اظهارداشت: متأسفم از این پدیده که در برخی مدارس صورت میگیرد، مسیر حرکت در جهتی پیش میرود که این موضوع رو به کاهش باشد و به صفر برسد.
وی ادامه داد: با معلم خاطی برخورد شده و دادگاه رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش به شدت این موضوع را پیگیری میکند.
فانی درخصوص نتایج آزمون استخدامی گفت: برخی ظرفیتها خالی مانده و در حال بررسی آن هستیم و تکمیل ظرفیت دلیل عدم اعلام نتایج است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.