کد خبر:۴۷۱۳۰۲
حاشیه های خواندنی مراسم رونمایی کتاب «آینه گردانی»

ماجرای آشنایی «مجاهدی» با رهبر انقلاب/ مشروح آخرین مکالمه با شیخ زکزاکی

آیین معرفی کتاب آینه گردانی مجموعه اشعارر آیینی ارائه شده در حضور رهبر انقلاب با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری در حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ آیین معرفی کتاب «آینه گردانی» مجموعه اشعار آیینی ارائه شده در حضور رهبر انقلاب با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری در حوزه هنری برگزار شد. بخشی از حاشیه‌خواندنی این مراسم به شرح زیر است:

 

*زیارت جامعه کبیره شناسنامه اهل بیت است

آیت‌الله محمد محمدی گلپایگانی مسئول دفتر مقام معظم رهبری در بخشی از این مراسم ضمن بیان روایتی از امام حسن عسگری (ع) و اشاره به تعیین جانشینی امام دوازدهم از سوی امام عسگری (ع) گفت: به لطف خدا کشور ما پیرو اهل بیت(ع) است و زیارت جامعه کبیره که در ابتدای سخنانم بخش‌هایی از آن را خواندم شناسنامه اهل بیت (ع) است و نمی‌توان آن را یک زیارت‌نامه دانست.

 

وی با اشاره به شعرای آئینی کشور به خصوصیت شعر اشاره کرد و گفت:‌ از خصوصیات شعر این است که مضمون برای سرودن شعر پایانی ندارد و این معجزه شعر است.

 

رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت:‌ اگر از مقام ظاهری رهبر انقلاب و مسئولیت رهبری ایشان که اداره کشور برعهده ایشان است گذر کنیم که همین مسئولیت‌ها موجب شده سایر مقامات عالی ایشان پوشیده شود، متوجه خواهیم شد که ایشان تنها یک رهبر نیستند، یک فقیه بالا و والا، یک مرجع تقلید که در کلاس فقه ایشان هزار نفر می‌نشینند از دیگر ویژگی‌های رهبر معظم انقلاب است.

 

*به بهانه رشد شعر آیینی از خطوط قرمز عبور نکنیم

محمد علی مجاهدی متخلص به پروانه با اشاره به خاطره آشنایی با رهبر انقلاب گفت: آشنایی من به سال 1340 باز می‌گردد که جوانی بودم و تازه دیپلم گرفته بودم، در جلسات شعری آن سالها با ایشان آشنا شدم که رهبری همراه با برادر بزرگتر خود در قم مشغول به تحصیل بودند و اغلب در جلسات حاضر می‌شد مگر اینکه برای ایشان مشکلی پیش می‌آمد.

 

این شاعر آئینی گفت: برای رشد شعر آئینی باید حواسمان باشد که از خطوط قرمز عبور نکنیم و در شعر آئینی باید حرمت نگه داشت و نباید به حریم عصمت اهل بیت وارد شویم و نباید به صورت بانوان اهل بیت بپردازیم، ما چطور به خود اجازه می‌دهیم که بی‌ادبانه به اهل‌بیت در اشعارمان اشاره کنیم یا حتی دیده شده که به بهانه شعر آئینی برخی انقلاب اسلامی را زیر سئوال می‌برند.

 

مجاهدی در پایان گفت: وجدان شاعر حتی اگر به دربار ظلم نزدیک باشد برای همیشه به خواب نخواهد رفت و صادق سرمد نمونه خوبی از این مسئله است، او از شاعرانی است که در دربار شعر می‌سروده اما یک مرتبه در حضور شاه علیه کشتارهای او شعر خوانده و همین موجب خانه‌نشینی‌اش می‌شود.

 

*ماجرای آخرین مکالمه با شیخ زکزاکی

حجت‌الاسلام سید عبدالله حسینی، در مراسم رونمایی از کتاب «آینه گردانی» با اشاره به آخرین مکالمه‌ای که با شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه داشته، گفت: برای دعوت از شیخ زکزاکی برای شرکت در همایشی با ایشان تماس تلفنی برقرار کردم که ایشان گفت در محاصره هستیم. حسینیه را تخریب کرده‌اند و اکنون منزل من در محاصره است که همزمان با این صحبت‌ها صدای تیراندازی نیز به گوش می‌رسید.

 

حسینی همچنین گفت: زکزاکی همواره ارتباطش را با ایران اعلام می‌کرد، وضعیت در آنجا به اندازه‌ای وخیم است که گفته شد ارتش نیجریه با منجنیق به حسینیه زاریا حمله کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار