آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۴۹۵

رونمایی از لوگوی جدید شبکه آی فیلم

مدیر شبکه های تلویزیونی آی فیلم از طرحی لوگوی جدید برای این شبکه های بین المللی به سبک و سیاق ایرانی - اسلامی خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ طبق گفته «محمد حاتمی»، در روزهای آینده تغییرات کلی در بسته گرافیکی  شبکه آی فیلم رخ خواهد داد و همزمان با این اتفاق قاب تصویری از فرمت پخش ۴ به ۳ در قاب قدیمی تلویزیون، به ۱۶ به ۹ تبدیل می شود.

 

 

مدیر شبکه آی فیلم عنوان داشت: باتوجه به تاکید ریاست محترم سازمان صداوسیما بر افزایش سطح کیفی جلوه های گرافیکی و بصری شبکه ها، علی رغم مشکلات مالی و کمبود امکانات، تلاش های لازم صورت گرفته و ان شاء الله در روزهای آینده، بسته گرافیکی شبکه ای فیلم ارتقاء خواهد یافت.

 

وی همچنین درباره تغییرات بسته گرافیکی شبکه بین المللی آی فیلم افزود: با انجام اصلاحاتی در رنگ و قالب لوگوی فعلی، تلاش شده تا نقایص آن رفع شود. در لوگوی جدید شبکه آی فیلم عناصر تشکیل دهنده ساده اند و خلاف لوگوی قبلی نوشتار با حروف کوچک انجام شده است. فرم های به کار رفته نرم هستند و دیگر خبری از گوشه های نوک تیز نیست. رنگ لوگوی جدید شبکه سفید است و با درصد شفافیتی که دارد، در هر لحظه با رنگ تصویر پس زمینه خود تلفیق می شود. طراحی لوگوی جدید حاصل همفکری آقای محمد جهانی مقدم، طراح گرافیک وآقای علیرضا پورشکوری، مدیرهنری و طراح بسته گرافیک شبکه است.

 

حاتمی با اشاره به ماموریت برون مرزی شبکه های آی فیلم اظهار داشت: آی فیلم نماینده رسانه ملی برای ارائه فرهنگ و هنر ایران اسلامی در پنج قاره جهان محسوب می شود. بنابراین در گرافیک جدید تاکید داشته ایم که از مزیت های هنر ایرانی اسلامی بهره بگیریم بنابراین جلوه هایی از فرش، مینیاتور، کاشی کاری، خوشنویسی، نقاشی و موسیقی ایرانی متجلی خواهد شد.

 

وی همچنین افزود: مدیریت تامین برنامه شبکه نیز با اتخاذ تدابیر فنی، مشکل وجود دو ستون سیاه جانبی که به دلیل تغییر قاب از ۴ به ۳  به حالت ۱۶ به  ۹ و هنگام پخش تولیدات قدیمی، در شبکه های تلویزیونی به وجود می آید را برطرف کرده و این مزیت نیز در روزهای آینده در شبکه آی فیلم مشاهده خواهد شد.   

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار