به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در این مرکز که مجهز به جدیدترین تجهیزات رایانه ای پزشکی، تصویر برداری و مونیتورینگ اعصاب نخاعی و مغزی است علاوه بر فعالیت های آموزشی و مطالعاتی و تحقیقاتی، بیماران مغز و اعصاب در مان می شوند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور تصویر برداری مغز را یکی از مهم ترین رشته های تحقیقاتی در علوم اعصاب اعلام کرد و گفت: پیش بینی ها حاکی از آن است که استفاده از کامپیوتر و تصویر در تشخیص، پیش بینی و درمان بیماری های عصبی در آینده ای نه چندان دور تحولی عظیم در علوم اعصاب ایجاد می کند.
ملک زاده افزود: تنها مرکز غیر پزشکی نقشه برداری مغز در دانشگاه تهران فعال است.
وی با بیان اینکه یک چهارم همه تحقیقات پزشکی در مرکز علوم اعصاب انجام می شود، ابراز امیدواری کرد مرکز نقشه برداری مغز دانشگاه علوم پزشکی شیراز به یک مرکز علوم اعصاب قوی در کشور تبدیل شود.
رییس مرکز نقشه برداری مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ۵ بخش مربوط به بیماری های مغز و اعصاب وابسته با این مرکز در بیمارستان های مختلف شیراز فعال هستند.
دکتر مجید رضا فرخی افزود: بخش های مختلف این مرکز شامل تحریک مغزی در بیمارستان نمازی شیراز، بخش MRI عملکردی در بیمارستان شهید فقیهی شیراز، بخش مونیتورینگ حین جراحی، نوروفیدبک تی ان اس(TNS ) و بخشهای توانبخشی و علوم شناختی در بیمارستان شهید چمران شیراز است.
وی توان بخشی بیماران دچار اختلالات عاطفی، روانی، افسردگی، اطفال بیش فعال، اطفال دارای اختلالات تمرکزی، بیماران اختلال حافظه و پارکینسونی، و بیماران سکته مغزی را از جمله مهم ترین فعالیت های این مرکز ذکر کرد.
دکتر فرخی اعتبارات راه اندازی این آزمایشگاه را بالغ بر یک میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: بیماران با تعرفه های دولتی علوم پزشکی و رایگان در این مرکز پذیرش می شوند.