آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۳۳۹۰
سردار موسوی:

امروز کمترین مشکل موجود در فرودگاه‌ها در بحث امنیت است

فرمانده حفاظت هواپیمایی سپاه گفت: در هیچ کجا سپاه مثل امنیت پرواز تا این حد با مردم سروکار نداشته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرتیپ دوم پاسدار صفرعلی موسوی فرمانده حفاظت هواپیمایی سپاه در مراسم گرامیداشت سی‌ویکمین سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر واگذاری مأموریت امنیت پرواز و حفاظت هوایی سپاه که در فرودگاه مهرآباد تهران برگزار شد ضمن تبریک هفته وحدت گفت: در هیچ کجا سپاه مثل امنیت پرواز تا این حد با مردم سروکار نداشته است و مربوط به آنها نیست.

 

وی ادامه داد: از سال 63 که مأموریت حافظـت هوایی از جانب شخص امام خمینی(ره) به سپاه واگذار شد کارمان را قدرت آغاز کردیم و تا سال 67 دوازده مورد خنثی سازی هواپیما در آسمان صورت گرفت حفاظت هواپیمایی ما تاکنون همه معیارهای جهانی را کسب کرده است و از یاتا و ایکائو نمره قبولی گرفته‌ایم در این چند ساله فرودگاه‌های اروپایی سیستم‌های امنیتی ما را چک کرده‌اند و در همه این امتحانات با سربلندی خارج شده‌ایم.

 
فرمانده حفاظت هواپیمایی سپاه در پایان خاطر نشان کرد: امروز کمترین مشکل موجود در فرودگاه‌ها بحث امنیت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار