به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو عمار حکیم رئیس مجلس اعلای عراق ظهر امروز در افتتاحیه بیست و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی با اشاره به ولادت پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: همزمانی این ولادت را با ولادت حضرت مسیح (ع) را باید مورد توجه قرار داد و نسبت به تقریب مسلمانان بر آن همت گماشت و این فرصتی برای انجام گفتگو میان مسلمانان و مسیحیان است.
وی تصریح کرد: پیامبر (ص) مصلح بزرگی بودند و باید در این مناسبت بزرگی به طرح اصلاحی پیامبر اشاره داشته باشیم. یکی از این پدیده ها عزلت اجتماعی، دوری از مردم و پناه آوردن به قار حرا است این امر نشان می دهد همه پیامبران تنها بودند اما در آخر پیامشان فراگیر شد.
عمار حکیم بیان داشت: پیامبر سعی کرد در فرهنگ آن زمان تغییر ایجاد کند ایشان کار خود را مرحله به مرحله آغاز کرد زیرا برای آنکه به مردم به دین مبین بگروند به زمان نیاز است پیامبر اکرم اسلام ادیان دیگر را تشویق کردند زیرا همه پیامبران دعوت به خدا پرستی داشتند علاوه بر آن افرادی که مرتکب اشتباه شده بودند می بخشیدند در این برنامه دین اسلام پیروز شد.
رئیس مجلس اعلای عراق افزود: باید همه ویژگی رسالت پیامبر را در نظر بگیریم باید در برابر گروهی که می خواهیم میان مسلمانان تفرقه ایجاد کند بایستیم چرا که وحدت ثروت عظیمی است که جامعه نیاز دارد.
وی بیان داشت: اگر جامعه متفرق شد خطری برای کل اسلام خواهد بود، این تنوع و تعدد اهداف نباید به یک منافع پرستی تبدیل شود نباید احزاب حقوق دیگر احزاب و افراد را نادیده بگیرند نباید در جامعه گروهی بر گروه دیگر برتری داشته باشد.
عمار حکیم تاکید کرد: بی دینی یک آسیب بسیار جدی به جامعه می رساند بنابراین باید دین بخشی از حکومت باشد و حکومت نباید از دین جدا باشد این خطرناک ترین چالشی است که با آن مواجهیم چرا که دنیا تغییر کرده است.
رئیس مجلس اعلای عراق با بیان اینکه ارتباط مستقیم مردم و حوادث پی در پی فرهنگ جدیدی در دنیا ایجاد کرده است خاطر نشان کرد: دیگر مرزها چندان کارساز نیستند و نمی توانند از نفوذ گروه های جنایتکار جلوگیری کنند. این گروه ها می توانند بین کشورها رفت و آمد داشته باشند.
وی بیان داشت: در حال حاضر با مشکل فرقه گرایی و افراط گرایی مواجه هستیم متاسفانه افکار افراط گرایی امروز در اغلب مدارس دینی ترویج یافته است. باید در برابر این افکار افراطی بایستیم. به اعتقاد من امت اسلامی به دلیل این افکار شاهد جنگ های خونین زیادی بوده است آتشی که در یک نطقه به وجود آمد می تواند تمام جامعه را در بر بگیرد و این امر بسیار نابود کننده تر از آنچه در گذشته بوده می تواند باشد.
عمار حکیم تصریح کرد: در برابر گفتمان هایی با هدف ایجاد تفرقه و اختلاف باستیم افکار افراطی موجب شده امت اسلامی شاهد جنگ های خونین بسیاری باشد باید در برابر هر کسی که می خواهد از این اختلافات سواستفاده کند بایستیم و از توانمندی جوانان استفاده کنیم باید به طور جدی وارد عمل شویم و صرفا به برگزاری کنفرانس ها اکتفا نکنیم باید نتایج این اجلاس را به سازمان های بین المللی ابلاغ کنیم.
رئیس مجلس اعلای عراق افزود: باید سازمان همکاری های اسلامی، سازمان ملل و همه نهادهای بین المللی در برابر گروه هایی که در جهت تفرقه گرایی تلاش می کنند ایستادگی کنند هم چنین باید در برابر فضای رسانه های الکترونیکی که به تفرقه دامن می زنند بایستیم.
وی بیان داشت: امروزه خاورمیانه شاهد تحولاتی است و برخی از سایکس پیکوی جدید سخن می گویند تلاش هایی برای تحولات و نفوذ در منطقه صورت می گیرد باید آگاه باشیم و در برابر توطئه های جدید بایستیم.
عمار حکیم تاکید کرد: نباید اجازه دهیم دولت های بیگانه در تعیین سرنوشت کشورها دخالت کنند باید از یک دیدگاه مصلحانه برخوردار باشیم و درکنار هم همزیستی داشته باشیم.
رئیس مجلس اعلای عراق بیان داشت: بنده امروز به تشکیل کنفرانسی میان مسلمانان و مسیحیان به وسیله افرادی که بتوانند وارد گفتگو شوند دعوت می کنم تا بتوانیم به این اختلافات پایان داد زیرا دشمن می خواهد با ایجاد فتنه و اختلاف همه را از بین ببرد.
وی یاداور شد: باید سال آینده سال همزیستی مشترک بین همه امت اسلامی باشد جامعه عراق در حال جنگ با گروه های تکفیری داعش است و پیروزی هایی نیز به دست آورده و البته با به کارگیری همه نیروهای مبارز عراقی از هر مذهب و قومی در جهت آزادی استفاده خواهیم کرد مولفه های بسیج داخلی در جامعه عراق به دنبال اجرای یک طرح سیاسی هستند که در آن گروه های ملت عراق را در بر بگیرد به دنبال چنین راه حل سیاسی برای حل مشکلات هستیم که ملت ما با آن مواجه است البته می توان درعراق، سوریه و یمن و... این طرح را اجرا کرد.
عمار حکیم در پایان خاطر نشان کرد: از همه مبارزان فلسطینی می خواهیم که در مقابل رژیم اشغالگر صهیونیستی مستقل باشند ان شالله پیروزی در راه است.