به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، محمد بن سلمان جانشین ولی عهد عربستان و فرزند پادشاه این کشور در مصاحبه با هفته نامه انگلیسی اکونومیست گفت: جنگ با ایران آغاز یک فاجعه بزرگ است و هیج وقت اجازه رخ دادن آن را نمیدهیم.
وی در پاسخ به این سوال که "آیا جنگ مستقیم میان دو کشور ایارن و عربستان ممکن است" گفت: این چیزی است که ما به هیچ وجه آن را پیش بینی نمیکنیم، و هر کس به دنبال آن است کسی است که عقل درستی ندارد. زیرا جنگ میان عربستان سعودی و ایران آغاز یک فاجعه بزرگ در منطقه است و شدیدا بر تمام نقاط جهان تاثیر خواهد گذاشت. قطعا ما اجازه چنین چیزی را نخواهیم داد.
محمد بن سلمان سوال "شما معمار جنگ در یمن هستید؛ چه زمانی این جنگ پایان خواهد یافت؟" پاسخ داد: اول از همه من معمار عملیات یمن نیستم. ما کشوری هستیم که نهادهای مختلفی در آن تصمیم میگیرند. تصمیم پیش بردن عملیات نظامی در یمن تصمیمی است که در وزارت خارجه، وزارت دفاع، دستگاه اطلاعاتی، شورای وزیران و شورای امور امنیتی و سیاسی اتخاذ میشود و سپس همه پیشنهادها به پادشاه عرضه میشود و تصمیم پیش رفتن با پادشاه است. وظیفه من به عنوان وزیر دفاع اجرای هر دستوری است که پادشاه صادر کرده است.
رژیم سعودی روز شنبه دوازدهم دی ماه برابر با دوم ژانویه 2016 در بیانیهای، از اعدام چهار نفر از شخصیتهای شیعی عربستان و در رأس آنها آیت الله نمر باقر النمر بهاتهام واهی اقدامات تروریستی خبر داد.
این اقدام عربستان با اعتراضها و خشم مردمی در ایران روبرو شد.
آل سعود با ادعای حمایت از امنیت ملی این کشور، سه مبارز شیعی دیگر بهنامهای علی سعید الربح، محمد علی عبدالکریم الصویلم و محمد فیصل محمد الشیوخ را به شهادت رسانده است.
مسلمانان کشورهای مختلف، گروههای مختلف سیاسی، حزبی و شخصیتهای مختلف جهان اسلام، جنایت آل سعود در به شهادت رساندن شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعی را بهجرم مطالبه حقوق مشروع و غصبشده مردم منطقه شرق عربستان محکوم کردند و اعتراضات به این اقدام شنیع رژیم سعودی همچنان ادامه دارد.
پس از اعدام آیت الله شیخ نمر النمر، روحانی برجسته شیعی، که موج محکومیت جهانی را بههمراه داشت برخی از معترضان با برگزاری تجمعی مقابل سفارت این کشور در تهران اعتراض خود را به این اقدام رژیم سعودی اعلام کردند، اما برخی از معترضان در تهران و مشهد در اعتراض به این حکم به سفارت و کنسولگری این کشور در تهران و مشهد حمله کردند، عدهای معدود توانستند با استفاده از موقعیت و ورود به ساختمان سفارت، بخشهایی از آن را به آتش بکشند، که در پی این اقدام رژیم سعودی و چند کشور وابسته به او روابط دیپلماتیک خود با جمهوری اسلامی ایران را قطع کردند و یا سطح نمایندگی خود در ایران را تقلیل دادند.
پس از قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران ، برخی از کشورهای عربی همسو با این رژیم سفرای خود را از ایران فراخوانده سطح روابط خود را با تهران کاهش دادند.
شهر که شلوغ میشه ........
تو رو خدا اجازه بده و الا ناراحت میشم