به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران، استاندار تهران با حضور در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از تمام صنعت گران کشور گفت: واقعا باید از یکایک صنعتگرانی که در این دوران سخت و دشوار تحریم کار کردند تشکر کرد چرا که همه می دانیم متحمل چه سختی های فراوانی در این چند سال شده اند.
سید حسین هاشمی که ساعاتی قبل از اجرای رسمی برجام در این مراسم سخن می گفت، ادامه داد: همه می دانند چه مشکلات پیچیده ای بر سر راه فعالان حوزه صنعت کشور در این 12 سال وجود داشت اما خوشبختانه تا دقایقی دیگر تحریم ها رفع می شود.
وی اضافه کرد: همه در کشور خوشبین هستیم تا با رفع تحریم ها رونق به بخش صنعت و اقتصاد کشور بازگردد چراکه در تدوین سند چشم انداز 20 ساله، رونق کسب و کار در بخش صنعت پیش بینی شده است.
فرشاد به آبادی دبیرکل یازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت، با اشاره به اینکه 60 برند برتر ایرانی از میان 100 برند ارزشمند و پیشتاز ایران در جشنواره ملی قهرمانان صنعت تقدیر شدند، گفت: انتخاب این برندها براساس تحقیقات بازار و مدل ارزیابی جشنواره صورت گرفته و خوش نامی، کیفیت و پیشتاز بازار بودن از مدل های ارزیابی برند برتر در یازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت است.
وی اضافه کرد: اهمیت دادن به مصرف کننده و تولید داخلی مهمترین مزیت برگزیدگان این جشنواره است و این جشنواره در نظر دارد صنعتگران و تولیدکنندگان ایرانی را به ویژه در حوزه مسئولیت های اجتماعی پیشقدم کند.
به آبادی تاکید کرد: در یازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت یک برند و شرکت ایرانی براساس قدمت و کیفیت عنوان قهرمان قهرمانان صنعت را به خود اختصاص داد.
دبیرکل جشنواره ملی قهرمانان صنعت، با اشاره به اینکه دولت تاکنون حمایتی از این جشنواره نکرده است، افزود: این جشنواره با همت بخش خصوصی برگزار شده است و تریبونی بود که مسئولان دولتی می توانستند از آن برای بیان دیدگاه ها و اهداف خود در حوزه صنعت و تجارت کشور استفاده کنند.
در ادامه این مراسم، همچنین رایزن فرهنگی سفارت عمان در ایران گفت: همیشه گسترش فرهنگی، اقتصادی و صنعتی بین ایران و عمان از اولویت ها در سیاست گذاری کلان بین 2 کشور بوده است و امیدوارم این تعاملات بیشتر از قبل شود.
احمد باهوت افزود: طی ماه های آتی کنفرانسی در مسقط برگزار خواهد شد که در تمام مراحل برگزاری برای ماه آوریل2016 فراهم شده است و امیدواریم تمام افرادی که در این جمع هستند را چند ماه دیگر در مسقط ببینم.
دبیر کمیته علمی یازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران نیز با اشاره به اهمیت برندینگ در دنیا گفت: در حال حاضر مهمترین عامل فروش سهام شرکت ها در بازار مالی جهان، نام شرکت و برند آن است به همین جهت این برندها هستند که نقش تعیین کننده سود و زیان شرکتها را ایفا می کنند.
شهریار شفیعی همچنین به روند بررسی 100 برند معتبر توسط کمیته علمی این جشنواره اشاره و عنوان کرد: تمامی اعضای این کمیته جملگی از اساتید فن هستند و تلاش شده هیچ گونه ارتباطی میان کمیته علمی و شرکت ها به خاطر این جشنواره برقرار نشده باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جشنواره سعی شده از برند های نو ظهور حمایت بیشتری شود؛ به همین علت سعی شده نوعی تشویق برای این برندهای جدید کشور در نظر گرفته شود.
براساس این گزارش، در پایان این مراسم از 60 شرکت و برند ایرانی که در میان آنها از شرکت های 90 ساله تا برند هایی چند ساله حضور داشتند جوایزی از دست مدعوین دریافت کردند. در این بین شرکت کد بانو و برند دلپذیر به عنوان قهرمان قهرمانان صنعت معرفی و مورد تشویق حاضران قرار گرفت.
حسن ختام یازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران نیز رونمایی از کتاب "رُزفر" اثر فرشاد به آبادی دبیرکل این جشنواره بود که قرار شد عواید حاصل از فروش این کتاب به کودکان کار و بد سرپرست اختصاص داده شود.
یادآور می شود شرکت ها و برندهایی که در این جشنواره از آنها تقدیر شد شامل صحت، میکائیلیان، فرش فرهی، محاسب ارقام خاورمیانه، پتروکامرس کیش، کن، ایفاسرام، تامین دارو، ورامین، پنبه ریز، ارغوان طیور، کیمیا ماشین البرز، آدرا، چینی مقصود، چای گوزل، بهپاک، انسی ماکارون، نفت پارس، الوان، طلوع خورشید پاسارگاد، ایمن سازه فدک، طیور برکت، نوین چرم، درین کاشان، داروسازی یاسین، ستاره عمران زمین، دلپذیر، گلدیران، سپهر الکتریک، اخوان، پارس بتن مقاوم تیام، آهاب، ایرانول، بیمه پارسیان، مانی آسیا، لایف برد پارسه، ایران نوین، سروک آذر، مهیار پروتئین،هلدینگ داروگر، و یک و یک بود.