کد خبر:۴۷۹۵۲۶
در پایتخت

مدارس فردا با ۲ ساعت تاخیر فعالیت خود را آغاز می‌کنند

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه که مدارس پایتخت فردا با دو ساعت تاخیر فعالیت خود را آغاز می‌کنند گفت: با تعطیلی مدارس به عنوان تنها راهکار کاهش آلودگی هوا موافق نیستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه تمام مدارس شهر تهران با دو ساعت تاخیر کار خود را آغاز می‌کنند اظهار داشت: طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تمام مدارس ابتدایی شهر تهران امروز و فردا نیز تعطیل است. 

 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس برای کاهش آلودگی هوا موافق است یا خیر؟ گفت: با تعطیلی مدارس به عنوان راهکار مقابله با کاهش آلودگی هوا موافق نیستیم چرا که صرفا تعطیل شدن مدارس منجر به حل مشکل نمی‌شود.

 

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: در کنار تعطیلی مدارس باید تصمیمات دیگری برای کاهش آلودگی هوا اتخاذ شود. معتقدیم که تصمیمات اخیر کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل، شروع به کار ادارات با دو ساعت تاخیر و کاهش ساعات فعالیت مراکز تحصیلی و مراکز خرید درکنار تعطیلی مدارس می‌تواند به کاهش آلودگی هوا منجر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۲
به نظرمن علاوه بر تعطيلي مدارس تعطيلي دانشگاه ها هم لازم هست....دانشگاها رو تعطيل كنيد ديگه من فردا امتحان دارم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار