نيازي به احداث كتابخانه نداريم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۰۶۷
معاون مدير كل و رئيس اداره ارشاد شهرستان تهران:

نيازي به احداث كتابخانه نداريم

معاون مديركل و رئيس اداره ارشاد شهرستان تهران گفت: بايد در حال حاضر كتابخانه‌هاي موجود را تجهيز كنيم و نيازي به احداث كتابخانه نداريم.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، جعفري در نشست خبري كه امروز به مناسبت برپايي نمايشگاه بزرگ كتاب تهران در فرهنگسراي خاوران تشكيل شد، اظهار داشت: تا به حال وزارت ارشاد نمايشگاهي با اين حجم- بجز در نمايشگاه هاي بين المللي- برپا نكرده و اين نخستين باري است كه نمايشگاه با 40 درصد تخفيف، كتاب ارائه مي دهد.

وي در ادامه با بيان اين مطلب كه اولويت اختصاص يارانه هاي كتاب با طلاب، دانشجويان و دانش آموزان است، گفت: براي اين نمايشگاه 200 تا 300 ميليون تومان يارانه در نظر گرفته ايم.

معاون مديركل و رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان تهران در ادامه با تشريح برنامه هايي كه در طول برپايي نمايشگاه اجرا خواهد شد، گفت: بخش ويژه كودكان، برپايي كارگاه هاي نقاشي، برگزاري برنامه هاي جشن كتاب، نقد روزانه كتاب و تقدير از نويسندگان از جمله برنامه هايي است كه در نمايشگاه برگزار خواهد شد.

جعفري در ادامه با اشاره به حضور نويسنده كتاب «دا» و تقدير از وي گفت: نويسندگان ديگري نيز به منظور نقد كتاب در نمايشگاه حضور خواهند داشت.

وي با اشاره به VIP مخصوص خبرنگاران در نمايشگاه گفت: ستاد خبري به آدرس ketab tehran.ir اطلاعات نمايشگاه را در اختيار مي گذارد.

معاون مديركل و رئيس اداره ارشاد شهرستان تهران در ادامه با اشاره به وجود بخش دانشگاهي و ارائه كتب دانشگاهي و كمك درسي گفت: سعي مان بر اين است که در اين بخش  از بهترين ناشران دعوت کنيم.

جعفري گفت: 10 نمايش ميداني با موضوع كتاب و كتابخواني در طول برگزاري نمايشگاه اجرا، و پيش بيني مي شود که بين 8 تا 12 هزار نفر بازديد كننده داشته باشيم.

وي در پايان با اشاره به حضور 100 ناشر و ارائه 20 هزار عنوان كتاب در نمايشگاه امسال گفت: امسال 40 غرفه در نمايشگاه کتاب تهران فعاليت مي كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار