
محققان عنوان کردند؛
حفظ سلامت قلب با مصرف عصاره سیر
طبق یک مطالعه جدید، عصاره چندساله سیر می تواند مانع از پیشرفت بیماری قلبی و حتی در برخی موارد از بین بردن تجمع پلاک خونی در عروق شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان موسسه تحقیقاتی LA BikMed کالیفرنیا در مطالعات اخیر خود دریافتند میزان پلاک های ضعیف در عروق خونی بیماران مبتلا به سندروم متابولیک که عصاره چندساله سیر مصرف کرده بودند، کاهش یافت.
سندروم متابولیک از طریق چاقی، فشار خون بالا، و سایر عوامل پرخطر مشخص می شود.
متیو بادوف، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه بار دیگر فواید این مکمل غذایی را در کاهش انباشت پلاک های نرم و پیشگیری از تشکیل پلاک های جدید در عروق خونی که می تواند موجب بروز بیماری قلبی و تصلب شریان شود را اثبات می کند.»
بادوف در ادامه عنوان می کند که آنها با انجام چهار مطالعه تصادفی متوجه شدند که مصرف عصاره چندساله سیر می تواند به روند کاهش پیشرفت تصلب شریان کمک کند.
منبع: مهر
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.