آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۲۰۳۸
رضایی در تذکر شفاهی؛

غفلت از مبارزه با فساد به کشور خسارت می‌زند

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با انتقاد از بی‌توجهی به فساد و رشوه سیستمی در کشور گفت: دولت باید با جریان فاسد در بانک مرکزی و سیستم بانکی و ساختار مالیاتی کشور برخورد قاطع کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،‌ محمد ابراهیم رضایی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، 6 بهمن‌ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: غفلت از مبارزه با فساد به کشور خسارت می‌زند و با فساد و رشوه سیستمی باید به طور جدی برخورد شود. امید است میدان فعالیت‌های اقتصادی را از مفاسد پاک کنیم.

 

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی افزود: در مبارزه با فساد سیستمی باید از عملکرد صحیح سازمان‌های ذیربط اطمینان حاصل نمود از جمله برخورد قاطع با جریان فاسد در بانک مرکزی و سیستم بانکی و ساختار مالیاتی و گمرکات کشور که عمده فسادها در این مسیر شکل می‌گیرد.

 

وی تاکید کرد: در مورد قراردادها و مناقصه‌ها در وزارتخانه‌ها و شهرداری‌ها مانند پروژه آب خمین مصداق یک پروژه فاسد بود که به رغم تذکرات مکرر اما وزارت نیرو هیچ اقدامی را انجام نداد.

 

رضایی در تذکری به وزیر نیرو افزود: سال‌هاست که 5 روستای خمین به دلیل سوءاستفاده و تجاوز مالک مزرعه آفرینش دچار خسارت شدند و به رغم دستورات وزیر نیرو اما هیچ توجهی به حل این مشکل نمی‌شود بنابراین باید گفت که آیا شما خود را مردمی می‌دانید؟ چه دستان فاسد و پلیدی پشت این عملکرد وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار