کد خبر:۴۸۲۵۲۵
ثریا امشب بررسی می‌کند:

خودروهای الکتریک؛ غفلت ۱۴ ساله از توانمندی داخلی و تمنای واردات

همزمان با رونمایی از واردات ۵۰ تاکسی الکتریکی از رنو و تویوتا توسط مسئولان، مشکلات عدیده‌ صنعت خودوروسازی و اوج گرفتن آلودگی‌های کلان‌شهرها ثریا در برنامه زنده امشب خود به بررسی راهکارهای بهبود آلاینده‌ها، صنعت خودرویی که درجا می‌زند و ظرفیت‌های موجود برای حل این مشکلات می‌پردازد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در حالی که ریه‌های کلان‌شهرهایمان از دود رنج می‌برند و همچنین ظرفیت بسیار زیادی در کشور برای تولید اتومبیل‌های الکتریکی وجود دارد، با زهم به تولید اتومبیل‌های متحرک ادامه می‌دهیم حال اینکه مخترعانی در این حوزه هستند که بی‌دریغ در این حوزه کار می‌کنند اما همیشه مورد غفلت واقع شده‌اند در صورتیکه اگر به این پژوهشگران بیش از پیش توجه بشود اولا مشکلات ناشی از آلودگی‌ها برطرف خواهد شد و دوما صنعت خودروی ما جهشی به سوی فناوری روز دنیا خواهد کرد. کشور ما با این فناوری فاصله زیادی ندارد و حتی با وجود محققان و مخترعان می‌تواند در این عرصه پیش‌رو باشد اما اگر خودرو سازان دولتی اجازه بدهند.

 

میهمانان این برنامه دکتر امیر جعفری، استاد دانشگاه و مدیرکل حمل و نقل عمومی سازمان شهرداری های وزارت کشور و جمشید آرین، مخترع خودرو الکتریک و هیبرید هستدن که به پرسش‌های برنامه پاسخ خواهند گفت. جمشید آرین مخترع خودروهای الکتریکی است که از سال 2000 این خودروهای با سوخت پاک را اختراع کرده است اما بعد از گذشت 15 سال کماکان این توان داخلی مورد غفلت مسئولین واقع شده است و به تازگی به واردات خودروهای هیبریدی از فرانسه و ژاپن پرداخته‌اند!

 

در این برنامه همچنین از مردم پرسیده شده است: به نظر شما در صورت تولید خودروهای الکتریک و دارای فناوری های نوین این خودروها با استقبال مردم مواجه خواهند شد؟   

 

1. آری   2.خیر

 

که می توان از هم اکنون با ارسال عدد گزینه مورد نظر به شماره پیامک 300001435  در این نظرسنجی شرکت کرد. برنامه ثریا، با شعار «دیدبانی برای پیشرفت» چهارشنبه ها ساعت 19:30 بعد از خبر ساعت نوزده، از شبکه یک سیما به صورت زنده به روی آنتن می‌رود که سعی دارد با نگاهی انتقادی و در عین حال امیدآفرین، به چاره جویی مهم ترین مسائل روز کشور بپردازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ali
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۹
تا زمانی که دلال ها نفوذ دارن و از طریق واردات سود کلان به جیب می زنند اوضاع درست بشو نیست کاش یه قانونی بود که وارد کننده ها رو محدود میکرد و افراد فقط بر اساس نیاز واقعی کشور حق واردات داشتن............ حیف
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار