260 نمايشگاه كتاب در زندانها و كانونهاي اصلاح و تربيت برپا ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، از جمله برنامههاي هشتمين روز هفته كتاب ميتوان به مسابقه كتاب و كتابخواني و خلاصهنويسي كتاب و اهداء جوايز از سوي وزارت ارشاد، اهداء بن كارت كتاب به مددجويان فعال در امر كتابخواني، اجراي مسابقه نقاشي با موضوعات مختلف كتاب در بين مددجويان كانون اصلاح و تربيت، تقويت نگرشهاي مثبت نسبت به ارزش كتاب و كتابخواني و بازديد مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در روز نامگذاري اصلاح و تربيت از يكي از نمايشگاههاي كتاب در زندان اوين اشاره كرد.
همچنين احداث كتابخانههاي باز در سالنهاي ملاقات زندان براي خانواده زندانيان، معرفي كتاب، تقدير ازخادمان كتابخانهها، اختصاص زماني به مطالعه كتاب در هفته كتاب، توليد و پخش برنامههاي تلويزيوني از سيماي زندان، برگزاري مسابقه كتابخواني، جلسات نقد و بررسي كتاب، برگزاري نمايشگاه تازههاي كتاب در مراكز تأمين و تربيتي كشور و سومين دوره جشنواره كتاب و رسانه ملي از برنامههاي هشتمين روز هفته كتاب است.
گفتني است، در اين روز برنامههايي مانند راهاندازي خريد و فروش كتاب و نمايشگاه كتاب در لابي سالنهاي سينمايي، نشست تحليل و بررسي وضعيت كتاب و كتابخواني، برگزاري جشن كتاب، ارائه برنامههاي تبليغات ميداني، توليد انيميشين و تيزر در حوزه كتاب و كتابخواني، نشست تشكلهاي همكار در نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، تهيه فيلمهاي مستند اهل فرهنگ، معرفي محصولات سينمايي مناسب براي عرضه آنها در نمايشگاه بينالمللي كتاب خارج از كشور برگزار ميشود.
لازم به ذكر است، برنامههاي هشتمين روز هفته كتاب توسط معاونت سينمايي وزارت ارشاد، مؤسسه خانه كتاب، مؤسسه نمايشگاههاي فرهنگي ايران، دفتر مجامع، تشكلها و فعاليتهاي فرهنگي، سازمان فرهنگي هنري شهرداري و سازمان زندانها و اقدامات تأميني و تربيتي اداره كل زندانهاي استان تهران برگزار ميشود./انتهاي پيام/