به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی نوذرپور در حاشیه نخستین همایش ملی ایمنی و آتش نشانی گفت: شهرداری ها به عنوان سازمانی مردمی، مسئول حفاظت شهر از آتش سوزی ها، سیل و... است که این نهادها با اتخاذ تدابیرلازم، اقدامات اساسی برای حفاظت شهر را انجام می دهند ولی بنا به وظیفه ذاتی آتش نشانی ها در مقابله با آتش سوزی ها و حوادث، این مسئولیت از طرف شهرداری ها به سازمان های آتش نشانی سپرده شده است که هم اکنون ۹۰ سازمان آتش نشانی در شهرهای کشور فعالیت می کنند.
نوذرپور افزود : درحال حاضر ۱۹ هزار نیروی حرفه ای آتش نشان، قریب ۱۳ هزار نیروی داوطلب مردمی در ۱۷۰۰ ایستگاه آتش نشانی در شهرهای کشور مشغول فعالیتند و پوشش ایمنی شهرها را برعهده دارند.
معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشورتاکید کرد: با وجود هزاران نیروی حرفه ای و تجهیزات مدرن و جدید در ایستگاه های آتش نشانی شهرها، در وضعیت کنونی آتش نشانی های کشور در چند حوزه اساسی با مشکلات مهمی مواجه است.
وی با اشاره به تهیه سند آسیب شناسی ۱۱ بندی آتش نشانی های کشور از سوی وزارت کشور، خاطرنشان کرد: در این سند در۱۱ حوزه مختلف به بررسی و رفع مشکلات موجود آتش نشانی های کشورپرداخته شده است که کمبود اطلاعات صحیح قابل اطمینان برای برنامه ریزی، یکپارچگی مدیریت ایمنی شهری، حفظ آمادگی آتش نشانان، تولید و پخش برنامه های آموزشی از طریق صدا و سیما برای ارتقای فرهنگ ایمنی از آن جمله اند.
نوذرپور برگزاری این گونه همایش ها را درجهت ارتقای دانش علمی آتش نشانی بسیار مثبت ارزیابی کرد و خواستار تداوم منظم این همایش ها در سطح کشور شد.