کد خبر:۴۸۵۷۴۸
وزیر دادگستری:

مبارزه با فساد موفق نبوده است

وزیر دادگستری گفت: خروجی ما در بحث مبارزه با فساد مطلوب نبوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه همایش ملی حقوق شهروندی و گفتمان انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره بودجه وزارت دادگستری در خصوص اسیدپاشی و قربانیان این جرم افزود: بودجه مختصری را مجلس و دولت برای این موضوع در اختیار وزارت دادگستری گذاشتند تا به این افراد کمک شود زیرا قانونگذار بر ضایع نشدن حق این افراد تاکید دارد.


وی گفت:‌ بودجه مختصری هم در این باره در استان‌ها توزیع کرده‌ایم و دولت ، هزینه‌های آنها را از طریق تأمین اجتماعی تأمین می‌کند و 4 میلیارد تومان برای این موضوع اختصاص داده‌اند.


پورمحمدی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه دستگیری تعدادی از قضات ویژه مبارزه با قاچاق چه سرانجامی داشته است ؟ افزود‌: این موضوع حدود دو سال پیش مطرح شد، البته دو مورد هم در این زمینه شناسایی و با ‌آنها برخورد شد که در مورد کارمندان شعبه بود.


وی گفت‌: قبلاً هم قاضی داشتیم که از کارش تعلیق شد و پرونده‌شان به دادگاه رفت که برخی منجر به حکم شد و برخی هم دستگیر شدند؛ لذا ما مراقبت جدی می‌کنیم تا شائبه‌ای پیش نیاید.


پورمحمدی در پاسخ به سوالی درباره بزرگ‌ترین چالش وزارت دادگستری افزود‌: از آنجا که وزارت دادگستری مستقیماً درگیر مسائل نیست و بیشتر هماهنگ کننده و ایجاد ارتباط را بر عهده دارد؛ فکر می‌کنم مسأله عمده ما در مورد حجم زیاد قوانین است زیرا وزارت دادگستری پیگیر قوانین است و یکی از مشکلات ما عدم تنقیح قوانین و فرهنگ قانون‌مداری است.


وی با بیان اینکه بحث دیگر ما مبارزه با فساد است گفت: هیچ جامعه‌ای مبرا از فساد نیست، البته خروجی ما هم در مبارزه با این امر خروجی مطلوبی نیست و وزارت دادگستری تلاش می‌کند در مورد قوانین مربوط به مبارزه با فساد و نیز هماهنگی با دستگاه‌های مبارزه با فساد از هیچ کوششی دریغ نکند تا بحث فساد در جامعه کاهش یابد.


وی در ادامه به موضوع حقوق کودک در جامعه اشاره کرد و افزود‌:23 میلیون شهروند زیر 18 سال در جامعه زندگی می‌کنند که اینها طبق تقسیم بندی ها کودک محسوب می شوند و برای این جمعیت امکانات و محیط آموزشی باید فراهم و از آنان مراقبت شود.


وزیر دادگستری گفت ‌: اگر ما بحث حقوق کودک را به طور جدی دنبال کنیم پایه حقوق شهروندی در جامعه شکل می‌گیرد و بر همین اساس بانک جامع را تشکیل دادیم و آن را مترقی‌ترین بانکی می‌دانیم که اطلاعات مربوط را به آن وارد می‌کنیم.


وی افزود‌: از 17 کشور برای این اطلاعات استفاده کردیم و سامانه گنج را تهیه کردیم که از اول سال آینده عملیاتی می‌شود.


پورمحمدی گفت‌: با یکی از اپراتورهای تلفن همراه تفاهم کرده‌ایم تا بتوانیم اطلاعات مربوط به حقوق کودک را به صورت الکترونیک مدیریت و اجرا کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار