کد خبر:۴۸۶۵۷۹

صادرات ۱۴۵۰ گونه دارویی خام/ انتقال فناوری ایتالیا به ایران

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود ۱۴۵۰ گونه دارویی ایران به صورت خام به کشورهای دنیا گفت: ایران در زمینه مدیریت پس از تولید با ایتالیا همکاری می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ محمود حجتی در نشست فعالان اقتصادی ایران و ایتالیا گفت: ایران در زمینه تولید کالاهای کشاورزی به ویژه محصولات باغی، جزء ۱۰ کشور اول دنیا است و ظرفیت‌ خوبی هم دارد، این در حالی است که وجود منابع غنی ژنتیکی در کشور، امکان تولید محصولات سالم و ارگانیک با توجه به اقلیم گرم و خشک کشور، در کنار تنوع آب و هوایی چهارفصل، از جمله مزیت‌های ایران است.

 

وزیر جهاد کشاورزی افزود: نیروی کار جوان، مراکز تحقیقاتی کشاورزی و صنایع وابسته، صادرات به کشورهای منطقه به دلیل دسترسی به آب‌های آزاد و وجود سیستم حمل و نقل ریلی و زمینی برای جابجایی محصولات از جمله دیگر مزایایی است که ایران در منطقه کشوری شاخص می‌کند.

 

وی تصریح کرد: در کنار ایران که از منابع زیاد برای تولید غذا و محصولات کشاورزی در خاورمیانه برخوردار است، ایتالیا نیز از دانش فنی و تکنولوژی خوبی در این حوزه بهره‌مند بوده و بنابراین می‌توان، در حوزه انتقال تکنولوژی و علوم زیستی همکاری تنگاتنگی را شکل داد.

 

حجتی با اشاره به حرکت کشورهای پیشرفته دنیا به سمت داروهای گیاهی و جایگزینی آنها با داروهای شیمیایی خاطرنشان کرد: ایران تا به حال توانسته ۱۴۵۰ گونه گیاهی دارویی را شناسایی کرده و به صورت خام صادر کند، در حالیکه باید بر روی آن ارزش افزوده بالایی را صورت داد.

 

وی از مذاکره با مقامات ایتالیایی برای مدیریت پس از تولید خبرداد و گفت: مدیریت پس از تولید همچون فرآوری و بسته‌بندی و در نهایت صادرات محصولات با همکاری مشترک ایران و ایتالیا ساماندهی خواهد شد.

 

حجتی با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور به ایتالیا خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی، امضای یادداشت تفاهم همکاری در زمینه حفظ نباتات، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک کشاورزی، ایجاد شرکت‌های مشترک، انتقال تکنولوژی بذر و نهاد، سرمایه‌گذاری در مورد صادرات به اروپا، مشاوره فنی و تکنیکی در باره صنایع کشاورزی صورت گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار