آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۶۶۴۹
انتخابات درون حزبی در نیوهمپشایر؛

پیروزی «دونالد ترامپ» شکست سنگین «هیلاری کلینتون»

رقابت‌های درون حزبی در ایالت نیوهمپشایر که از روز سه‌شنبه آغاز شده بود، با پیروزی برنی سندرز در حزب دموکرات و دونالد ترامپ در حزب جمهوری‌خواه به پایان رسید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رقابت‌های درون حزبی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2016 آمریکا که روز سه‌شنبه آغاز شد، به پایان رسید و نهایتا برنی سندرز نامزد سوسیالیست دموکرات‌ها در حزب دموکرات پیروز شد و دونالد ترامپ میلیاردر آمریکایی در حزب جمهوری‌خواه در جایگاه نخست‌ قرار گرفت. 

 

هرچند هنوز نتایج پایانی رسما اعلام نشده، اما بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته در حوزه‌های رأی‌گیری سندرز با کسب بیش از 56% آرا با اختلاف بیش از 10درصد بر هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا غلبه کرده است. 

ترامپ هم اختلافی 20درصدی نسبت به نزدیک‌ترین رقیب خود ثبت کرده است. 

 

این در حالی است که هم ترامپ و هم سندرز تا یک سال قبل عضو جدی هیچ‌یک از دو حزب به حساب نمی‌آمدند و کسی روی آن‌ها حساب نمی‌کرد. با این حال، نظرسنجی‌ها در نیوهمپشایر نشان داد که اغلب ساکنان این منطقه، ترجیح می‌دهند به افرادی دور از ساختار سیاسی کنونی آمریکا رأی دهند. 

 

نیوهمپشایر پس از آیووا، دومین ایستگاه از رقابت‌های امسال برای تعیین نامزدهای نهایی دو حزب اصلی آمریکا یعنی دموکرات و جمهوری‌خواه است.

 

در ایالت آیووا که رقابت به صورت انجمن حزبی (Caucus) برگزار شد، تد کروز سناتور ایالت تگزاس در جایگاه نخست جمهوری‌خواهان قرار گرفت و دونالد ترامپ میلیارد جنجالی آمریکایی که در تمام نظرسنجی‌های سراسری رتبه نخست را در اختیار دارد، دوم شد.

 

در بین دموکرات‌ها نیز، هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا که بسیاری از پیش وی را نامزد نهایی این حزب می‌دانستند، با فاصله تنها 0.3درصدی و به سختی توانست بر برنی سندرز که خود را یک سوسیال دموکرات می‌خواند، غلبه کند. 

 

نیوهمپشایر از آن جهت حائز اهمیت است که اولین ایالتی است که رقابت‌ها در آن از طریق رأی‌گیری (Primary) انجام می‌شود. در انجمن‌های حزبی اعضای حزب بعد از یک جلسه مباحثه، به صورت شفاهی یا مکتوب نامزد مورد نظر خود را اعلام می‌کنند و نتایج بر اساس یک فرمول ریاضی بر اساس نسبت رأی مشخص می‌شود، اما در رأی‌گیری مستقیم، نامزد پیروز بر اساس شمار آرایی که اعضای حزب به صندوق ریخته‌اند مشخص می‌شوند.

 

در رقابت‌های درون حزبی، مانند رقابت‌های اصلی ریاست‌جمهوری، هر ایالت دارای سهم مشخصی از مجموع وکلا (Delegate) است و در پایان هر نامزدی که رأی بیشترین وکیل یا نایب را از آن خود کند، نامزد نهایی انتخابات خواهد بود. در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مردم مستقیما به نامزدها رأی نمی‌دهند، بلکه به وکلایی رأی می‌دهند که آن‌ها نهایتا رئیس‌جمهور را انتخاب می‌کنند؛ اغلب وکلا پیش از آغاز رأی‌گیری مشخص می‌کنند که قصد دارند به کدام نامزد رأی دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹
الان موقع ریختن به خیابان است خانم هیلاری کلینتون چرا شما رای نیاوردید حتما تقلب شده است تمام یاقسمتی از جمهوری خواهان را در خیابان اردو کشی کنید پس میانه رو ها و سروایه هاکجا هستند چرا رای نیاوردید حتماً تقلب شده است بنده از شما حمایت می کنم شما سرمایه بزرگ هستید چرا لام تا کلم حرف نمی زنید چرا لال شدید پس چیزی را به خود روا نمی دارید به دیگران روا مدارید پس کی می خواهیدکی می خواهید دموکراسی به سبک خودتان که در کشور های دیگر احرا می کنید بکنید حالا که از اینها بخار خارج نمی شود افراد وال استریت کجا هستند چرا خوابشان برده چرا تحرک نیست منتظر کی هستید منتظر مالکوم ایکس هستید آن که در این دنیا نیست چاره ای بیاندشید تا کی می خواهید توسری خور باشید تا کی می خواهید یکی یکی از بین بروید
33
54
حسین
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
شما عروس لرستان هستید !!!!!!!!!!
چطوووووووور رای نیاوردید؟
ناشناس
۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۲
راست میگه ، توی خیابان ریختن و بیان تقلب و دنبال رای گشتن برای جهان سومی هاست خصوص برای ایران ولی خودشان اصلا دنبال اینکارها نیستند چون قرار نیست خودشان را فروپاشی کنند ، فروپاشی برای ملتهایی مثل ایران هست که یکسری ب.......ز بریزند توی خیابان و ادعای تقلب بکنند و ساده لوحانه شیرینی حضور را به کام مردم تلخ کنند . پس چرا طرفدارانشان را به خیابانها نمی آورند، واقعا چرا؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
بنفع ایران هم نیست که تندرو هایی مثل ترامپ سرکار بیان...شاید بشه گفت این بابا از بوش پسر هم بدتره برای ما...
58
6
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
مگه اینا غیر تند رو هم دارن؟؟!!!!!
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۱
جمهوری خواه ها بیان روابط تیره و تار میشه احتمال جنگ سخت هست.دموکرات ها بیان اوضاع پیچیده تر میشه... نفوذ و ... جنگ نرم
ناشناس
۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۲
ترامپ دوستت داریم . ترامپ دوستت داریم . !!!!!!!!!
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵
اوضاع جهانی بسوی فروپاشی و حکومت دیوانگان میرود ومسلما در امریکا نوبت جمهوریخواهان است که بیایند سرقدرت... اما ترامپ واقعا دچار مشکل روحی روانی است بنظرم نهایتا تدکروز سرکار میاید
15
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
هرکی درآمریکا رئیس جمهورباشه-براساس مغزمتفکر اقدام میکنند-که هدف هم منافع ملی امریکا هست وهیچ نژادودینی معتدلی تفاوت برایشان ندارد
23
4
پربازدیدترین آخرین اخبار