آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۷۲۸۸
آدابی در سخنان پیش از خطبه:‌

تعداد پرستار باید ۳ برابر پزشکان و ۲ برابر تخت‌های بیمارستانی باشد

رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: طبق استاندارد تعداد پرستار باید ۳ برابر پزشکان و ۲ برابر تخت های بیمارستانی باشد که فعلا در کشور یک و یک دهم در ازای هرتخت است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر علی محمد آدابی  نخستین سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران با تبریک ۲۲ بهمن و ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستارگفت: پرستاران نقش مهمی درنظام سلامت دارند و اکنون نظام پرستاری و جامعه پرستاری ایران در سطوح مختلف تحصیلی با بیش از ۱۲۰ هزار عضو مرکز عالی کارشناسی درباره پرستار و سلامت است.

 

وی با بیان اینکه طبق استاندارد تعداد پرستار باید ۳ برابر پزشکان و ۲ برابر تخت های بیمارستانی باشد که فعلا در کشور یک و یک دهم در ازای هرتخت است افزود: پرستاران در سه سطح قبل از بیماری یعنی پیشگیری ، سطح درمانی درمراکز درمانی و مراقبت بعد از درمان در کشور نقش ایفا می کنند که بیشتر مردم با سطح ۲ یعنی نقش پرستاران درمراکز درمانی آشنا هستند.

 

آدابی همچنین با اشاره به افزایش شمار سالمندان در کشور به علت ارتقاء سطح سلامت بعد از انقلاب و نقش پرستاران در مراقبت های سالمندی گفت: قرار است با حمایت شهرداریها در کشور بوستان هایی به نام سلامت یا پرستار نامگذاری شود که در این بوستان ها با نصب تجهیزات آموزشی با کمک پرستاران آموزش های مختلف درمانی به مردم داده شود.

 

وی باحساس خواندن نقش پرستاران در نظام سلامت به نقش پرستاران بعد از انقلاب در باره کنترل بیماریهای عفونی و واکسیناسیون  اشاره کرد و گفت: پیش از این حرکت آمار تلفات بیماریها عفونی و مرگ و میر مادران ونوزادان زیاد بود اما از سال ۶۴ شبکه بهداشت ودرمان در کل کشور فراگیر شد و به عنوان یک موفقیت بزرگ در سازمان بهداشت جهانی اعلام شد.

 

رئیس سازمان نظام پرستاری در ادامه به شکل گیری سازمان نظام پرستاری در سال ۸۱ اشاره کرد و افزود: با راه اندازی سازمان نظام پرستاری  سه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، ارتقاء بهره وری و مشاغل سخت تصویب شد. اما قانون تعرفه گذاری هنوز اعمال نشده است.

 

آدابی همچنین از رو نمایی از نماد پرستار در روز پرستارخبر داد و گفت: سلامت اساس اجتماع سالم است و باید پرستاران و پزشکان دوشادوش هم دراین مسیرکار کنند.

 

وی با اشاره به آغازطرح تحول نظام بهداشت و درمان، توجه به جامعه پرستاری ، اجرای قانون تعرفه خدمات پرستاری ، دریافت مجوزهای استخدامی و مشارکت شبکه پرستاران را در نظام سلامت مورد تاکید قرار داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار