به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ عیسی منصوری در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر گفت: در دولت یازدهم، فرصتهای شغلی زیادی ایجاد شده اما پایداری این فرصتهای شغلی، مهم است، این در حالی است که در سال ۹۳ حدود ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کردیم که عملاً یک مقدار از آنها ریزش کرد و حدود ۳۸۰ هزار شغل به صورت خالص و پایدار باقی ماند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امسال براساس روندی که از سالهای گذشته داریم، پیش بینی ما این است که ۴۰۰ هزار اشتغال داشته باشیم، البته فرض ما این بود که تا پایان برنامه پنجم توسعه به نرخ بیکاری 7 درصد برسیم که قطعاً نرسیدیم و اکنون براساس گزارش مرکز آمار در پاییز امسال به عدد 10.7 درصد رسیده ایم.
وی درباره اینکه شورای عالی اشتغال در دولت یازدهم چه تعداد جلسه تشکیل و چه مصوباتی داشته است، تصریح کرد: در دولت یازدهم شش جلسه شورای عالی اشتغال داشتیم که آخرین جلسه آن جلسه هفتاد و سوم شورای عالی اشتغال بود که در ادامه جلسات شورای عالی برگزار شد و مصوبات آن معطوف به سیاست های اشتغال بود و موظف شدیم نظام جامع اشتغال را در کشور طراحی و پیاده کنیم که مبنای تصمیم گیری برای سیاست گذاری ملی باشد.
به گفته منصوری، البته تعداد مصوبات تعیین کننده نیست و اینکه پشت سر هم مصوبه داشته باشیم اما تأثیرگذار نباشد، فایده ای ندارد. در این میان یکی از مسائلی که به حل مشکل اشتغال کمک میکند، رشد اقتصادی است که مساله برجام در افزایش رشد اقتصادی مؤثر است.
وی با بیان اینکه نرخ بیکاری از وقتی که دولت یازدهم به روی کار آمده، قطعاً کاهش پیدا کرده است، افزود: در سال ۹۱ نرخ بیکاری عددی حدود 12.1 درصد بود اما اکنون به 10.7 درصد رسیده است، البته جهتگیری منابع را عوض کرده ایم و آن را به سمت ایجاد اشتغال پایدار میبریم به نحوی که جهتگیری ما ایجاد اشتغال در بنگاه های واحد و کوچک و متوسط است؛ گرچه سهم بنگاه های متوسط و کوچک ما خیلی پایین است.