برخورد سیاسی با مسائل علمی کاری اشتباه در جامعه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، سید محمد میرمحمدی، استاندار یزد روز گذشته در همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» که با حضور مسئولان کشوری و استانی در حوزه سلامت و تغذیه در سالن همایش های باقرالعلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، گفت: ما امروز باید نگاه به آینده و حال داشته باشیم و این یکی از رسالت های علمی و تحقیقاتی است که باید هدف آینده را ترسیم و مسیر آینده را پیمایش کنیم.
وی افزود: پیوند مبارک تراریخته و سلامت پیوند بسیار خوبی است که امروز آن را می بینیم که تولید کننده و تایید کننده ارتباط بسیار مناسبی پیدا کرده اند؛ که این بسیار مناسب است.
استاندار یزد گفت: خوشبختانه حلقه تکمیلی محصولات فراریخته همکاری دانشگاه های علوم پزشکی در این اتفاق است.
وی ادامه داد: ما می بینیم که امروز علم ژنتیک در دنیا در بسیاری از زمینه ها دستاوردهای ارزشمندی دارد که نه تنها در بخش محصولات کشاورزی و امنیت غذایی، بلکه در بهداشتی و درمانی نیز از این علم استفاده می کنیم.
وی افزود: به محصولات تراریخته به عنوان شمشیر دولبه نگاه می شود که این اصطلاح نامناسب است، زیرا محصولات تراریخته به صورت علمی است و افرادی که این را به کار می برند به دلیل آشنایی علمی با این محصولات است.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: ما در ارتباط با مسائل علمی نباید برخورد سیاسی داشته باشیم و اینکه بخواهد از جنبه های علمی بهره برداری سیاسی شود، این آفت در جامعه است و کسانی که واقعا از پیشرفت علم و دانش در وحشت هستند، مشکل دارند، زیرا زمانی که علمی بودن آن اثبات می شود، دلیلی برای نگرانی نیست.
میرمحمدی تصریح کرد: ما امروز باید شکر گذار خدا باشیم که به همت علما و پژوهشگران کشور درب های وسیع ژنتیک به سمت مردم در حال گشوده شدن است، زیرا دنیای ژنتیک بسیار گسترده است و پدیدهای حیات را در خود جای داده است.
میرمحمدی تصریح کرد: بهره برداری سیاسی از مقوله های علمی آفتی است که جامعه باید به هر صورت از ان دور شود و واقعا جریانات سیاسی نباید وارد مقولاتی شوند که بازوهای پیشرفت جامعه تلقی شود.
میرمحمدی بیان کرد: ما درخواست داریم که نقش موثر در ترغیب و تشویق مردم برای حضور حداکثری داشته باشید تا اینکار بسیار مهم انتخابات به خوبی رقم خورد و اقتدار ملی و پشتوانه نظام به نحوی متجلی شود؛ که دنیا چشم طمع به ملت و نظام ما نداشته باشد.