به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، میرمحمدی، استاندار یزد شب گذشته در اختتامیه سیزدهمین جشنواره علمی- پژوهشی روشنایی علم در دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: علم و پژوهش هر دو به دانایی منجر می شود؛ بنابراین در این سال های اخیر بحث دانایی و توانایی زیاد بحث می شود و شاید در دهه قبل این بحث جدی شد.
وی افزود: اینکه ایران در سیاست های کلی نظام و چشم انداز 20 ساله باید رتبه اول علمی منطقه باشد این هدفی است که برای تمام افرادی که در باب علم در حال خدمت هستند، ایجاد مسئولیت می کند؛ بنابراین آیا ما در برابر این مسئولیت اقدامی چشمگیر داریم؟!
استاندار یزد خاطرنشان کرد: امروز علم به قدری پیشرفت کرده است که ما در رابطه با تولید علم فرصت نگاه به دستاوردهای جدید نداریم و برای بهره مندی تقسیم کار می شود.
میرمحمدی بیان بیان داشت: بهترین فرصت برای علم و علم آموزی دوره دانشگاهی است و این زیباترین فضا است؛ زیرا زیباترین خاطرات را در دوران دانشجویی داریم و بهترین فرصت و موثرترین فرصت نیز همین دوران است که باید قدر آن را بدانیم و از لحظه لحظه آن باید استفاده کنیم و خود را بسازیم.
وی افزود: شما دانشجویان باید در دوران دانشجویی به هدف خود برسید و بدانید که زمان در حال گذر است و توقف، ما را به عقب می راند.
استاندار یزد گفت: مهمترین مکان برای پیشرفت همین مکان های علمی و پژوهشی است؛ بنابراین مراکز پژوهشی و تحقیقاتی را باید فعال تر کنیم.
وی افزود: جهاد علمی همان تلاش علمی است که باید در این راستا فعالیت کنیم و رقابت علمی را در پیش بگیریم و واژه جنگ که واژه ای تخریبی نیز است استفاده نکنیم.
میرمحمدی تصریح کرد: ایرانی ها از نظر استعداد نشاد داده اند که استعداد بیشتر دارند که باید در مسیر رسیدن به هدف فعالیت کنند.
وی افزود: زمانی که سیاست ها و چشم انداز ابلاغی از ناحیه مقام معظم رهبری می خواهد که ایران رتبه اول منطقه باشد ما باید احساس مسئولیت را در خود ایجاد کرده و راه را طی کنیم تا بتوانیم راه خود را در منطقه طی کنیم.
استاندار یزد تصریح کرد: بحث دیگر در خصوص اقتصاد مقاومتی است که این اقتصاد دانش بنیان اقتصادی است که ما را به تولید می رساند و از فقر دور می کند و خلق ثروت کرده و ما را در ارتباط با تمامی تنش های اقتصادی مقاوم می کند.
میرمحمدی بیان داشت: گروه های اقتصادی کشور هم فکر کرده و هدف اقتصاد مقاومتی و سیاست های آن را تدوین کرده اند و الزامات آن را معرفی کرده اند و مقام معظم رهبری آن را ابلاغ کرده اند؛ اما وظیفه ما این است که در مجامع علمی و تحقیقاتی آن را پیاده کنیم.
وی افزود: استکبارستیزی قبل و بعد برجام نیست؛ بلکه استکبارستیزی از اصول اساسی نظام جمهوری اسلامی و اعتقادات دینی ما است و ائمه ما نیز این درس را به ما داده اند و محرم و صفر ما نیز همین درس ها را برای ما تذکر می دهد تا ما به گوش باشیم.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: تا استکبار است استکبارستیزی نیز وجود دارد و تا ظلم است؛ ظلم ستیزی نیز وجود دارد.
میرمحمدی بیان داشت: دشمن در هر شرایطی تلاش دارد تا در کشور ما نفوذ کند، چه رابطه مستقیم داشته باشد و چه رابطه نداشته باشد.
وی افزود: فکر نکنیم که اگر رابطه داشته باشیم نفوذ زیاد است؛ بلکه باید تیزبین باشیم که نسبت به مسائل پیرامون نباید بی هوش باشیم.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: خیلی ها با لباس دوست می آیند و کار خود را انجام می دهند.
میرمحمدی بیان داشت: حضور پرشور مردم مهمترین عامل خنثی سازی دشمن است و این ما هستیم که اگر مردمی متحد و منسجم داشته باشیم سد بزرگی را برای نفوذ دشمن ایجاد می کنیم.
وی ادامه داد: برداشت های افراد یکسان نیست و اگر یکسان باشد زایش فکری وجود ندارد و زایش فکری در برداشت های متفاوت است که کرسی های آزاد اندیشی بهترین مکان برای ارائه نظرات مختلف است و با تظارب آرا رشد فکری وجود دارد.
استاندار یزد بیان داشت: در بحث ها نباید هیچ ناراحتی وجود داشته باشد؛ اگر به زور ایده خود را تحمیل کنیم ممکن است افراد را در مسیر کور قراردهیم که هیچگاه آن را نمی پذیرد.
وی در پایان گفت: ما باید در ابراز نظر همدیگر را تحمل کنیم و اجازه ابراز نظر را آزاد داشته باشیم.