کد خبر:۴۸۹۴۵۳

ایرباس ۳۵۰ امروز به صورت نمایشی در مهرآباد می‌نشیند/ تحویل به ایران از ۲۰۲۱

سخنگوی شرکت ایران ایر گفت: این هواپیما فقط بصورت نمادین وارد ایران می‌شود و جزو هواپیماهای خریداری شده از سوی ایران ایر نیست.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به گفته شاهرخ نوش آبادی سخنگوی شرکت ایران ایر، این هواپیما فقط بصورت نمادین وارد ایران می‌شود و جزو هواپیماهای خریداری شده از سوی ایران ایر نیست.

 

امروز شنبه ایرباس ۳۵۰ از ایرشو سنگاپور وارد ایران می شود. این هواپیما که راس ساعت ۲ بعداز ظهر در فرودگاه مهرآباد به زمین می نشیند قرار است پس از حدود دو ساعت در ساعت ۴ بعداز ظهر، تهران را به مقصد تولوز فرانسه ترک کند.

 

این اقدام با هماهنگی ایران ایر و شرکت ایرباس انجام شده تا این مدل هواپیما در تهران به نمایش درآید. بنابراین توسط خلبان این شرکت، هواپیمای A۳۵۰ وارد کشور شده و در معرض نمایش قرار داده می‌شود.

 

براساس این گزارش، ایرباس ۳۵۰ یکی از مدل های این شرکت است که از سوی ایران ایر هم خریداری شده اما تحویل این نوع هواپیما به ایران از سال ۲۰۲۱ انجام می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲
فکر فقرا پس کیست این هواپیما به درد کجایمان می خورد
29
2
ناشناس
۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۳
اقا شرمنده دستم بشکنه اشتباهی منفی دادم
ugd
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۷
دولت چنان داره تبلیغات میکنه تا حزبش رای بیاره...این هواپیما رو هم مطمئن باشید قرض کردن تا ازش به عنوان تبلیغات انتخاباتی استفاده کنن.هواپیماهای ایران حداقل تا یه سال دیگه تحویل نمیشن.پراید که نخریدن.هواپیماست.
19
0
پربازدیدترین آخرین اخبار