به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، نخستين ويژه نامه منهاي نفت با هدف معرفي و ارائه الگوهاي موفق اقتصاد مقاومتي در سطح اقتصاد خرد در ۸۸ صفحه منتشر شد.
سازمان بسيج سازندگي از دو سال قبل با هدف حمايت از تحقق اقتصاد مقاومتي و اشتغالزايي در سطح اقتصاد خرد، اقدام به حمايت از فعالان اقتصادي براي راه اندازي واحدهاي توليدي كوچك و زودبازده كرده است.
قاليبافي، رسيندگي، گوهرتراشي، صنايع دستي، پرورش شترمرغ، مرغ بومي، اردك، بلدرچين، ماهي و سردآبي و گرمآبي، قارچ، دام سبك و سنگين، گياهان دارويي، ترشي و شوريجات، مربا و شربت و صنايع تبديلي از قبيل اسانس گيري، بسته بندي، خشك كن، پودركن، روغن گيري، توليد محصول از ضايعات و ... از جمله عرصه هايي است كه سازمان بسيج سازندگي از فعالان آن حمايت به عمل مي آورد.
طي دو سال گذشته بيش از ۹۰ هزار واحد توليدي اقتصاد مقاومتي در عرصه هاي مذكور راه اندازي شده و به صورت مستقيم حداقل ۱۵۰ هزار شغل ايجاد شده است.
فرشاد عالي معاون فرهنگي اجتماعي سازمان بسيج سازندگي درباره ويژگي هاي نخستين ويژه نامه منهاي نفت، گفت: ويژه نامه منهاي نفت محصول نگاه جديد در حوزه رسانه به عرصه اقتصاد مقاومتي است. در اين ويژه نامه كوشيده ايم كليشه هاي حاكم بر نگرش و رفتار رسانه ها در برخورد با مساله اقتصاد مقاومتي را كنار بزنيم.
وي با اشاره به صرف ۹ ماه زمان براي سوژه يابي از ميان هزاران واحد موفق توليدي، افزود: در ويژه نامه منهاي نفت كوشيده ايم با فاصله گرفتن از ذهن گرايي و فضاي انتزاعي و نخبه زده، مستقيما سراغ ما به ازاء هاي عيني و حقيقي اقتصاد مقاومتي برويم و علل موفقيت و سبك زندگي آن ها را معرفي كنيم.
معاون فرهنگي اجتماعي سازمان بسيج سازندگي شعارزدگي در عرصه اقتصاد مقاومتي را آفت رسانه هاي كشور ناميد و خاطرنشان كرد: در ويژه نامه منهاي نفت كوشيده ايم از رهگذر گفت و گو با فعالان موفق عرصه اقتصاد مقاومتي، آسان ترين و سريعترين راه يافتن شغل پايدار، آبرومند و پردرآمد را به آن هايي كه حقيقتا اهل كار و فعاليت هستند معرفي كنيم.
نخستين ويژه نامه منهاي نفت به سردبيري محمد حسين حيدري تهيه شده و مجتبي حيدري حاصل ۲ سال عكاسي از فعالان شاخص اقتصاد مقاومتي را در اين ويژه نامه به چاپ رسانده است.