به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به گزارش وبگاه خبری «لیبانون دیبایت»، در پی پخش مستند حکایت حسن در شنبه شب گذشته از تلویزیون «العربیه»، بسیاری از شخصیتها، نویسندگان و بینندگان عربستان سعودی و شهروندان کشورهای عربی در شبکه اجتماعی، این شبکه سعودی را مورد انتقاد قرار دادند.
بر اساس این گزارش، منتقدان معتقدند که تلویزیون العربیه طی روزهای گذشته تبلیغات خود درباره پخش مستند حکایت حسن را آغاز کرده بود و انتظار میرفت که علیه «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب الله باشد ولی با پخش آن، همگان دریافتند که این مستند به نفع نصر الله تهیه شده است.
معترضان به پخش این مستند از العربیه مدعی هستند که این فیلم چگونگی پیشرفت نصر الله طی سالهای گذشته از طریق مبارزه را به تصویر کشید.
برخی منتقدان، این مستند را هدیهای از جانب تلویزیون العربیه به سید حسن نصر الله دانسته و مدعی هستند که در سایه تنش موجود بین عربستان سعودی و لبنان بویژه بعد از عقب نشینی ریاض از اعطای مساعدات چهار میلیارد دلاری به ارتش و نیروهای امنیتی لبنان، این مستند به خوبی به نصر الله حمله نکرده است.
«ترکی الحمد» یکی از نویسندگان عربستان ضمن به سخره گرفتن این مستند نوشت: بعد از مشاهده فیلم حکایت حسن همانند کسی بودم که در هوای سرد، یک سطل آب سرد رویش ریخته شده باشد...و مطمئن شدم که دارم تلویزیون العربیه و نه تلویزیون دیگری را تماشا میکنم. واقعا چه اتفاقی دارد میافتد؟... در مستند حکایت حسن، سید به عنوان رهبری کاریزماتیک نشان داده میشود که چگونه راهش را باز کرده و بزرگ شده به گونهای که مردم با دیدنش اشک شوق میریزند.. آیا آنچه ما امروزه نیاز داریم همین است؟
«احمد بن راشد بن سعید» استاد علوم سیاسی عربستان سعودی نیز ضمن انتقاد شدید از تلویزیون العربیه به خاطر پخش مستند حکایت حسن، گفت: در مستند حکایت حسن، قاتل کودکانمان در سرزمین شام، قهرمانی نشان داده شد که آماده ورود به هر گونه نبردی است و چنین امری باعث شد که هوادارانش خوشحال باشند. این کار تلویزیون ملعون العربیه است.
دکتر «عبدالعزیز الطریفی» و «ابو سلاخ اللیبرالی» از چهرههای مشهور عربستان سعودی نیز از عملکرد تلویزیون العربیه به خاطر پخش این مستند به شدت انتقاد کردند.
از طرفی دیگر هواداران حزب الله لبنان بعد از مشاهده این مستند، آن را به سخره گرفتند.