اسامی مشابه به نسبت رأی افراد ذینفع بین آنها تقسیم می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۶۸۰
در اطلاعیه‌ای مطرح شد

اسامی مشابه به نسبت رأی افراد ذینفع بین آنها تقسیم می‌شود

کمیته اطلاع‌رسانی حوزه انتخابیه تهران در اطلاعیه‌ای از مردم خواست اسم و مشخصات کامل کاندیداهای مورد نظر را برای جلوگیری از اشتباهات احتمالی از شمارش آرا تهیه و یا حتماً از کد انتخاباتی داوطلب مورد نظر خود استفاده کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کمیته اطلاع‌رسانی حوزه  انتخابیه تهران در اطلاعیه‌ای از مردم تهران درخواست کرد تا اسم و مشخصات کامل کاندیدای موردنظر خود را برای جلوگیری از اشتباهات احتمالی در شمارش آرا تهیه و یا حتماً از کد انتخاباتی داوطلب موردنظر استفاده کنند.

 

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

 

با توجه به تشابه اسمی برخی کاندیداها در انتخابات جاری از مردم شریف استان تهران تقاضا داریم اسم و مشخصات کامل کاندیداهای موردنظر را برای جلوگیری از اشتباهات احتمالی در شمارش آرا تهیه و یا حتماً از کد انتخاباتی داوطلب موردنظر استفاده کنند.

 

البته طبق ضوابط قانونی، آرای اسامی مشابه که هیچ گونه علامتی برای مشخص کردن آنها وجود ندارد به نسبت رأی افراد ذینفع بین آنها تقسیم می‌شود.

نظرات شما
امیررضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲
حافظه تاریخی ما میگه زمانی که جناب هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس جز 30 نفر نشد و اعتراض کرد و صندوقهایی بازشماری شد تمامی ارایی که بنام - هاشمی - نوشته شده بود را به ایشان دادند که جز 30 نفر شود قانون این را میگفت که اسامی که مشخص نیست متعلق به کدام کاندیدا است رای را به فرد مشهور میدادن!! چطور شده که الان دارن قسمت میکنند؟!!
8
3
پربازدیدترین آخرین اخبار