خداوند متعال را شاکریم که انتخابات بدون عوارض و مشکلات به پایان رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۸۵۱
آیت‌الله مکارم شیرازی در درس خارج فقه:

خداوند متعال را شاکریم که انتخابات بدون عوارض و مشکلات به پایان رسید

آیت‌الله مکارم شیرازی ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در انتخابات هفتم اسفندماه، اظهار کرد: خداوند متعال را شاکریم که این انتخابات بدون عوارض و مشکلات به پایان رسید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله مکارم شیرازی در درس خارج فقه ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در انتخابات هفتم اسفندماه، اظهار کرد: خداوند متعال را شاکریم که این انتخابات بدون عوارض و مشکلات به پایان رسید.

 

وی تصریح کرد: دشمنان تلاش بسیاری داشتند که مشکلاتی درست کنند، اما ملت ایران رشد عقلانی و تعهد خود را به اسلام نشان داده و با حضوری پرشور در انتخابات پاسخ مناسبی به دشمنی دشمنان دادند.

 

 این مرجع تقلید با بیان این‌که «این انتخابات از دو جهت بسیار خوب بود» خاطرنشان کرد: شرکت بسیار خوب مردم در این انتخابات و همچنین برگزاری آن بدون حوادث و مشکلات، دو جهت مثبت آن بوده است.

 

آیت‌الله مکارم‌شیرازی تصریح کرد: مردم ایران در این انتخابات، آرام پای صندوق‌های رأی رفته و نام کاندیدای مورد نظر خود را داخل صندوق‌های رأی انداختند که بسیار کار ارزشمندی بود.

 

این مفسر قرآن کریم بیان کرد: استقلال در برگزاری انتخابات و انجام آن بدون حادثه و مشکلات، از مباحث بسیار مهمی است که بحمدالله حاصل شد که نشانه رشد فکری و سلامت روح مملکت و ملت ماست.

پربازدیدترین آخرین اخبار