سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت نهم در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص راهیابی اکثریت اصولگرایان به مجلس دهم گفت: معمولا مجالسی که بعد از دولت ها تشکیل گرفته میشود هم سو با آن دولت بوده است به عنوان مثال مجلسی که در سال 86 شکل گرفت هم سو با دولت نهم بود یا مجلسی که بعد از دو خرداد سر کار آمد با دولت اصلاحات هم سو بود.
وی ادامه داد: شاید برای اولین بار است که مجلسی شکل می گیرد که اکثریت آن هم سو با دولت نیست به این معنی که اکثریت یا با اصولگرایان است یا نصف به نصف است.
حسینی ادامه داد: این اتفاق بیانگر آن است که با وجود آنکه دو و نیم سال از عمر دولت یازدهم گذشته است اما مطالبات عمده مردم در بخش اقتصاد و معیشت برآورده نشده و این وعده ها برای مردم ملموس نیست.
وزیر ارشاد دولت نهم افزود: گر چه مردم امیدوارند بعد از برجام اتفاقات بهتری رخ دهد اما اگر دولت بهتر عمل کرده بود اکثریت انتخاب شدگان برای مجلس شورای اسلامی از اصلاح طلبان بودند.
وی با بیان اینکه گر چه در برخی شهرها مثل تهران که نگاه سیاسی حاکم است تمام لیست اصلاح طلبان توانسته اند به مجلس وارد شوند اما در شهرستان ها که واقعیت ها مد نظر بوده است بیشتر اصولگرایان رای آوردند در هر حال این اتفاق فرصت جدیدی است برای همگان که خدمت به مردم را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.
بدون توجیه هم می تونید زندگی کنید!؟؟!
اونجاهایی ام که رد صلاحیت نبود حامی سرسخت دولت مثل خوزستان رای نیاوورد.... اون وقت ما خوابیم؟؟!
خیلی از نمایندگان انتخاب شده در شهرها از دولت احمدی نژاد بودن... حالا ربط این به رد صلاحیت چیه!؟!؟ مگه کاندیدای دیگری نبوده تو اون شهرها؟@!!!
کلا اصلاح طلبان مردمان جر زن، خودخواه، بی منطق و سربه هوا و کم خرد هستند